Semalam Sabtu Hari Ini Ahad

Ahaksss siapa yang tak tahu semalam sabtu hari ini ahad yo!!!!…

Semalam sabtu , bee tak hupdate blog , “peminat” bee dah kecoh wehh..hak hak..tak de lah semalam akak bee teman kan kawan akak pergi CARI rumah makjang nyer..hahah..giler lah , 8 tahun duduk di KL tapi jalan nak ke kajang pun tak tahu , nampak sangat kan puanbee ni bukan kaki merayap kihkih..selama ni bee jalan-jalan dekat-dekat jer…kalau jauh sikit pun tunggu orang bawakan hehe..malas nak drive agak susah bila dah beranak pinak ni…nanti kita drive di depan anak bercakar-cakar di belakang ..rungsing silap-silap leh Kebaaaboommm..upss minta di jauhkan lah…so bee memang tak tahu jalan-jalan Di KL mahupun jiran-jiran KL ..hurmmm..

Semalam , berapa kali kami sesat dan berulang alik di highway silk tu , bayar tol seringgit dan sembilan kupang berkali-kali jugak …call sana sini minta petunjuk jalan , ada blogger sorang tu jadi mangsa bee jugak haha…im sorry ayu , tak sengaja ..kan bee dah kata mesti sosat punya lah…dekat 3 jam baru jumpa rumah makjangnyer..haizz..penat giler duduk dalam kereta tu..gambar sebijik pun tak mabil haha…malassss bin penat , dah sampai cam biasa lah lepak-lepak makan makan tak hingat punya sampai laki ku si kay tu sms , “bila nak balik yangggggg” memang panjang g kat mesej tu haaa….so balik lah tu pun lewat kan sabtu malam ahad jalan pun jem lah ,eii geram rasa nak ambil roti sapu jem lee…

Balik rumah je…anak-anak ni tunjuk lapar depan ayah nya ..ceh politik punya anak-anak , padahal di sana makan macam -macam si makjang tu jamu , tapi tak de nasi lah ..budak – budak ni nak makan nasi je walau apa pun , so akk bee sibuk dan penat lagi ahah..hari ni baru online tapi tak de mood nak menaip lah ..kan ahad tidur lah ..ececehhh macam orang berkerja pulak kan..

Ok lah update jugak sikit di blog ni. nak balas jejak dan komen yang ditinggalkan pulak ..hehee

Jom tengok cerita terbaru bee

    Selepas curang dan berdamai dapat seketul BE
    Ana raffali menegur seorang blogger
Show 17 Comments

17 Comments

    • admin

      ini akk siap hafal map google tau kih2 tapi semua yg di hafal tk leh pakai..

  1. ayujamal

    tu la..sampai x sempat singgah umah ee

    • admin

      tak sempat dah nak balik pun takut sesat nasib dah tk sesat time balik huhu

      • ayujamal

        jalan dia terus je sebenarnye bee
        kan

        • admin

          ntah ayu , bee patah balik naik higway semula , pastu cari tol sungai lamar baru jumpa seksyen 7 tu ..omakaihh …susah giler..

    • admin

      haa best sesat tapi ana2 dah mengamuk-ngamuk kat belakang tu , weh penat duk bebel kat depa pun ada..

  2. ayujamal

    mana ada sungai lamar..
    sungai ramal la bee..
    pandai je..hu..hu

    tu higway silk, sebelah umah ayu jer

    • admin

      eh silap haa..semua nama jalan bee tk ingat ishh teruk betui , ayu lah mai kL bee tk pandai pergi sana…

  3. aween

    ooo…ptutla kak bee sonyap je semalam…saye ingatkan kak bee sakit sampai x hapdet rupenye beradventurer kak bee semalam yee… hehehe….

    • admin

      haa itu lah fasal , sakit buleh lagi hupdate blog cik aween heee….

  4. mrs.sabri

    laa..ingatkan sakit gigi sampai x leh bangun..rupanya gi jalan2 šŸ™‚

    • admin

      haha kak malas layan sakit nih huhu, tapi memang sakit lg pun masa pergi jalan2 tu bee sapu minyak panas je manjang kat pipi hehe…

  5. ehehe…
    sian sesat2 yer…ekekeke…
    tp dah leh ganti penat hr ahad smlm šŸ™‚
    ** shop2 kat blog Lorna tu tak tau ler jadi ke tidak ;p
    ehehe…verangan jer tuh…brg2 koleksi sendiri…prelove la kot…ahaks…
    tgkla brg baru ke aper…tgh prepare lagi niih…fening2…

    • admin

      hee sesat lah bee jarang bergerak sendiri tanpa kay itu fasal ler…

      lorna buat jer , ada rezeki ada lah yg membeli mcm bee tu , so far tk de rezeki lagi hikss…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.