Semalam Sabtu Hari Ini Ahad

Ahaksss siapa yang tak tahu semalam sabtu hari ini ahad yo!!!!…

Semalam sabtu , bee tak hupdate blog , “peminat” bee dah kecoh wehh..hak hak..tak de lah semalam akak bee teman kan kawan akak pergi CARI rumah makjang nyer..hahah..giler lah , 8 tahun duduk di KL tapi jalan nak ke kajang pun tak tahu , nampak sangat kan puanbee ni bukan kaki merayap kihkih..selama ni bee jalan-jalan dekat-dekat jer…kalau jauh sikit pun tunggu orang bawakan hehe..malas nak drive agak susah bila dah beranak pinak ni…nanti kita drive di depan anak bercakar-cakar di belakang ..rungsing silap-silap leh Kebaaaboommm..upss minta di jauhkan lah…so bee memang tak tahu jalan-jalan Di KL mahupun jiran-jiran KL ..hurmmm..

Semalam , berapa kali kami sesat dan berulang alik di highway silk tu , bayar tol seringgit dan sembilan kupang berkali-kali jugak …call sana sini minta petunjuk jalan , ada blogger sorang tu jadi mangsa bee jugak haha…im sorry ayu , tak sengaja ..kan bee dah kata mesti sosat punya lah…dekat 3 jam baru jumpa rumah makjangnyer..haizz..penat giler duduk dalam kereta tu..gambar sebijik pun tak mabil haha…malassss bin penat , dah sampai cam biasa lah lepak-lepak makan makan tak hingat punya sampai laki ku si kay tu sms , “bila nak balik yangggggg” memang panjang g kat mesej tu haaa….so balik lah tu pun lewat kan sabtu malam ahad jalan pun jem lah ,eii geram rasa nak ambil roti sapu jem lee…

Balik rumah je…anak-anak ni tunjuk lapar depan ayah nya ..ceh politik punya anak-anak , padahal di sana makan macam -macam si makjang tu jamu , tapi tak de nasi lah ..budak – budak ni nak makan nasi je walau apa pun , so akk bee sibuk dan penat lagi ahah..hari ni baru online tapi tak de mood nak menaip lah ..kan ahad tidur lah ..ececehhh macam orang berkerja pulak kan..

Ok lah update jugak sikit di blog ni. nak balas jejak dan komen yang ditinggalkan pulak ..hehee

Jom tengok cerita terbaru bee

    Selepas curang dan berdamai dapat seketul BE
    Ana raffali menegur seorang blogger

17 thoughts on “Semalam Sabtu Hari Ini Ahad”

  1. ooo…ptutla kak bee sonyap je semalam…saye ingatkan kak bee sakit sampai x hapdet rupenye beradventurer kak bee semalam yee… hehehe….

  2. ehehe…
    sian sesat2 yer…ekekeke…
    tp dah leh ganti penat hr ahad smlm 🙂
    ** shop2 kat blog Lorna tu tak tau ler jadi ke tidak ;p
    ehehe…verangan jer tuh…brg2 koleksi sendiri…prelove la kot…ahaks…
    tgkla brg baru ke aper…tgh prepare lagi niih…fening2…

    1. hee sesat lah bee jarang bergerak sendiri tanpa kay itu fasal ler…

      lorna buat jer , ada rezeki ada lah yg membeli mcm bee tu , so far tk de rezeki lagi hikss…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.