Minum Petang Dengan Cucur Badak

Salam , hee selepas berketung ketang di dapur tadi maka terhasil lah cucur badak puanbee , ermm pernah dengar tak ?? ish ish agak rugi jika tak pernah dengar dan makan cucur badak ni…Tengok baby dah besimpun tunggu cucur badak tu sejuk , masih panas dah terketq-ketaq nak makan !…

Lama tak buat nasib jadi dan sedappp..haha puji diri lorh …alahai orang tak nk puji , kita puji lah sendiri sambi muncung mulut pada kay ! hehek…

Dekat sikit ! ermmm…kalau terliur tu boleh lah roger me! kihkih sebenarnya bee buat frozen nih untuk majlis jamuan di opis kay tapi hujung bulan nanti , bee malas nk tunggu2 buat siap-siap pastu bekukan , then nanti nak bawak bee goreng lah bijak tak ?? ermm jom jamu selero ..

eh !!! telefon bee dah okey haa..nasib baik allhamdulillah telefon tak jadi arwah !!..

16 thoughts on “Minum Petang Dengan Cucur Badak”

  1. Alhamdulillah telefon dh ok..oii saja nk bg kutu terliur..lapaq nie..satg kui7 br blik keja.takdak minum ptg la hari nie..pndai buat frozen cucur badak..ajaq boleh?

  2. wat jual laa bee…
    meh lorna rasa dulu…
    muahaha…bg la resipi…
    lorna bkn pndai wat kuih2 nih..
    nnt bg ya 🙂 hubby lorna suka makan….
    eheheh…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.