Nasib Ada Google Doc.x

Salam Bahagia Semua πŸ™‚

erm apa kabor semua ? ceria2 selalu lah yer…ingat tak sebelum nih saya ada tulis ada kerja tapi tak boleh buat ? word di lappy saya problem ? tak boleh buka fail jenis doc.x dan tak boleh nak buat artikle guna word …nak unsinstall dan install lain pun tak boleh..hasil perbincangan dengan pakar ..katannya windows rosak selepas saya menghanta begitu bayak print skrin pada dia semalam Kesian Bro MJ ..tk senang di buatnya huhu…

Jadi masaalah tu selesai sementara je lah , nasib saya jumpa satu applikasi google doc.x ni , jadi siap klah juga artikle yg saya nk buat dengan word tu dan boleh juga buka fail jenis doc.x huhu nasib lah ada kan … tapi masa nak taip artikle tu agak tk best ..haha faham tak ..nk cakap cam ne erk..memang tak best maklum lah doc.x pinjam , nak masuk kan gambar pun saiz kecik2 je ..nak edit gambar dulu lah ..dah taip nak save dulu adoi byk step nya tu …

Jadi lepas balik dari kampung nih minggu depan lappy kena hantar pada yang pakar jugak kot ! ada banyak lagi job yang perlu di buat gunakan word tu ..

Sebelum nih kak mimi ada tanya cam mana saya isi invois dari exabytes , saya tahu ramai yang dapat iklan banner dr exabytes kan tapi tk tgahu isi invoise nya ..saya hanya gunakan google doc.x juga…nak try sil ake google doc.x cara nya senang saja ..upload file dulu dah upload tengok di action tu ada open , bila dah open boleh lah adjust sesuka hati ..nanti bila senang saya buat tutorial ..sekarang tak senang ..byk kerja nk tinggal rumah bukan senang …

Kena bersihkan dapur , tong sampah clearkan , kain baju basuh dan sidai semuanya …supaya nanti tak de lah bau tk enak ..nak pack barang pulak banyakkkkk sangat …so masaalah nk buat job tu dah settle ..lega semalam 4 pagi hantar ke nuffnang haa nasib lah …

churp2 update
churp2 update

Akhir sekali , akhirnya dah nampak button cash out untuk churp2 saya ..tak sia sia2 usaha sebarkan link bagai ni ..

nak join churp2 ? klik sini

28 thoughts on “Nasib Ada Google Doc.x”

  1. kak sya lately malas nk ambil tahu pasal churp2 ni…nanti la minta En.M dtg tolong..he3

    bee…plugin apa yea yg display number of view every post..malas lak nk godek..tgk bee dh guna…tanya bee je.. πŸ˜‰

  2. congrats bee.. heee uLan pun slow ngan churp churp nie.. dah 3buLan nie.. masih jauh lagi nak cash out..

  3. google doc x ek … mmg xbest pom…lamaaa dah xbukak…hehehh

    wah…dah cash out churp2 dia yer…masyuk gak tu…

  4. hahaha..ngeteh tuh kata org Johor, belanje minum..nk kongsi rezeki ngan kwn2, buat GA ler..ada sponsor lg bagus.. πŸ˜‰

    1. nanti lah satu2 eiz , skrg tengah set up blog ni nanti dah siap mungkin buat giveaway tp memang nk sponsor huhu sapa nk sponsor ? ada ke yg sudi tu ?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.