Nak Review Anak Sendiri boleh ?

By | February 11, 2011
Rasa nak update tentang si baby ni lah ..kenakalan terserlah di rumah je lah..kalau depan orang malu..pijak semut pun tk mati..hahaa

Tengok lah cara baby ni makan, bukan makan pun main je lebih tu..
sekarang ni baby dah mula belajar cakap , suka menari dan tiru gaya..
umur baby sekarang 1thn 7 bln..
perkataan baby
ayah=yayah
kakak=kakak
ibu=abe
sampah=pampah
nak=nak
taknak=nanak
air=yair
haa ada lagi kot tak ingat pulak ! suka jer tengok dia bercakap tapi tang ibu tu pelat sangat…huksss
Kalau menari mesti gaya joget lambak atau suffle!erm nanti rakam video dia menari
susah sikit nak rakam kena rakam curi2..nanti dia nampak terus nak jadi pembantu tukang ambil gambar lah pulak !

eii makan ..jangan tak percaya semangkuk cendol tu dia boleh habiskan..kalau roti canai tu sebiji sebab feberet dia …badan jer kocik..
kelmarin balik kampung ada yang menegur..hai ank hang kecik2 tak makan ke apa ?
bee diam jer sambil pergi dapur ambil roti canai bg baby ..saja nk bg org yang menegur tu tengok!
Dah tengok cara baby makan mengucap dia..haha memang baby kuat makan..baby juga aktif..sebab tu badan baby naik sikit jer berat nyer…sebijik mcm perangai kakak nyer mana lah tak kurus keding..una tu debab sikit sebab una dak memeh .. main sikit merajuk pastu tk nk main dah..tapi kakak dan baby kalau main tk ingat donia!..

37 thoughts on “Nak Review Anak Sendiri boleh ?

  1. Izan Ishak

    comelnya bby!
    ini yg buat izan teringin nak bby pompuan ni bee…

    cendol…dah lama tak makan~

    Reply
  2. CiK JuE

    comel je se kecik..
    "jue pun pernah kenal mcm akak..ingat kita ni tak kasi anak makan ke…..walaupun duit tak banyak keperluan anak memang nombor satu tau..biar kita ikat perut …jangan anak kita yang ikat perut"
    sorry emo pulak…geram betul…

    Reply
  3. ayujamal

    baiknye anak dia..kalau anak kita..depan orang lagi rancak mulurt dia..sume benda nak ditegur..sume benda nak d sentuh…

    bee..kite ore kelantan la..

    Reply
  4. kakngah

    voley..
    ank kite kan..
    blog kite kan..
    sukati kite lah!
    kehkehkeh!!!

    amvooi.. renungan mata menusuk kalbu betol ah! siap ketap bibir lg..

    Reply
  5. echah mashuri

    amboiii sii..kuat betul bby makan..cendol boleh bedal sorang jeee.tp pndai dia posing.hehehe

    Reply
  6. CikSembang

    gambar comot ni mmg kena simpan elok2 bee..simpan smpi dia besor..boleh tunjuk kat dia..hehe

    Reply
  7. Be Simple Beb(BSB) - threeQ

    salam Bee, suka tengok aksi baby makan coklat. Susah ler mak nyer nanti nak cuci baju tuee..

    Reply
  8. Puanbee

    @Izan Ishakelok lah kita teringin lelaki..dia teringin perempuan..huhu jom pekena cendol bee hari2 lah ..lepas hantar kakak tu singgah

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.