Meragam Tanda Rindu

Salam Bahagia Semua ๐Ÿ™‚
Selamat pagi …erm dah 4 hari kay pergi kuantan , anak-anak dah mula meragam , hari-hari ada je yang tak kena ,depa tak cakap depa rindu ayah tapi perangai berubah kerana tak jumpa ayah ..rindu ayah le tu ya idok ??

Baby lah paling ketara , sebab baby paling rapat dengan ayah biasa ayah balik lambat macam mana pun dia tunggu ,asal ayah balik je dia dah tadah tangan , bukan nak salam tapi nak benda yang ayah mesti beli kat dia “nak nak nak ” bunyi dia , lain tak pandai cakap lagi !! Menagis je mesti bawa anak rusa nani dia duk bawah meja . gelihati jugak tengok si kecik ni…Sebab biasa baby ceria je jarang nak menangis atau memberontak tanpa sebeb ni even babay demam pun dia tak kuat menangis , ini tak de sebab . tiba-tiba je menangis…merengek ..pujuk lah pujuk ibu ni ….pun tak mo ..last-last biar dia…baby pun bawak diri ambil rusa dia tu duduk bawah meja hehe..sabar je nak protes kat ibu lah tu…tanya nak apa ?? dia cakap bahas dia , macam mana lah nak faham huhu..kalau nak benda dia akan tunjuk ini tak pula tunjuk apa-apa..ermm…

Alaaa airmata …kesian dia..sedih bebenor !!..

OK lah pendek2 je post , bee nak pergi beli susu budak kecik tu , dah habis dah! kang lagi meragam huhu daa~~ jumpa nanti….

23 thoughts on “Meragam Tanda Rindu”

    1. malam nak tidur pun tunggu ayah semalam tengok gamabr ayahnyer cakap dgn gambar padahal ayah nyer duk tengah cakap dgn dia di telefon…tengok gambar tu sampai tertidur..

  1. alaaaa kesiannya bby…..mesti die rindu bee,nak lafazkan tak tau lak…tapi msti die rasa cam tak lengkap jer ari tu kan

  2. samlah dgn anak ema skrg…rindu dekat ayahnya..ema kat kelantan…ayahnya kat kl..hari sabtu br boleh jumpa…sian tgk anak2…

  3. alolo…ciann baby..nanti ayah baby blk yaaa sygg…
    hehehe…baby jer rindu ayh yer….bee idak ker? ekeke….
    sure laaa lg rinduuu kan pn beeeee….? hehehe….

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.