Meragam Tanda Rindu

Salam Bahagia Semua 🙂
Selamat pagi …erm dah 4 hari kay pergi kuantan , anak-anak dah mula meragam , hari-hari ada je yang tak kena ,depa tak cakap depa rindu ayah tapi perangai berubah kerana tak jumpa ayah ..rindu ayah le tu ya idok ??

Baby lah paling ketara , sebab baby paling rapat dengan ayah biasa ayah balik lambat macam mana pun dia tunggu ,asal ayah balik je dia dah tadah tangan , bukan nak salam tapi nak benda yang ayah mesti beli kat dia “nak nak nak ” bunyi dia , lain tak pandai cakap lagi !! Menagis je mesti bawa anak rusa nani dia duk bawah meja . gelihati jugak tengok si kecik ni…Sebab biasa baby ceria je jarang nak menangis atau memberontak tanpa sebeb ni even babay demam pun dia tak kuat menangis , ini tak de sebab . tiba-tiba je menangis…merengek ..pujuk lah pujuk ibu ni ….pun tak mo ..last-last biar dia…baby pun bawak diri ambil rusa dia tu duduk bawah meja hehe..sabar je nak protes kat ibu lah tu…tanya nak apa ?? dia cakap bahas dia , macam mana lah nak faham huhu..kalau nak benda dia akan tunjuk ini tak pula tunjuk apa-apa..ermm…

Alaaa airmata …kesian dia..sedih bebenor !!..

OK lah pendek2 je post , bee nak pergi beli susu budak kecik tu , dah habis dah! kang lagi meragam huhu daa~~ jumpa nanti….

Show 23 Comments

23 Comments

  1. mrs.sabri

    alahai kesiannya dia bee..agaknya mlm2 dpt tido x baby tu?

    • admin

      malam nak tidur pun tunggu ayah semalam tengok gamabr ayahnyer cakap dgn gambar padahal ayah nyer duk tengah cakap dgn dia di telefon…tengok gambar tu sampai tertidur..

  2. puan kutu

    ala kesiannya si baby..baby busyuk2 syg2..sok ayah blik la..hehe

    • admin

      lambat lagi ayahnya nak balik huhu…ni baru 4 hari kalau 6 bulan tu cam mana lah dia…sedih …

  3. mommy

    alaaaa kesiannya bby…..mesti die rindu bee,nak lafazkan tak tau lak…tapi msti die rasa cam tak lengkap jer ari tu kan

    • admin

      itu lah mommy siang malam tercari2..esok nk update perangai rindu dia petang ni pulak alahai kesian sungguh..

    • admin

      ayahnya je pergi kuantan kak..dia tk bawak bee hee..bee kat KL jugak nih…kalau tk boleh jejalan kan kak…

  4. ema

    samlah dgn anak ema skrg…rindu dekat ayahnya..ema kat kelantan…ayahnya kat kl..hari sabtu br boleh jumpa…sian tgk anak2…

    • admin

      kesian kak yong tapi ini seminggu je kalau sebulan tk tahu lah saya cam mana dia..

    • admin

      haa comel tengok dia nangis tapi kalu menjerit tk comel sakit telinga den ..

  5. Sedihnyee.. teringatkan ayah dia yer..
    org kata kena bg main kain pelekat ayah, bg hilang rindu..

    • admin

      ini bukan lagi kain pelikat tapi bantal busuk ayahnye siap peluk ke sana sini 🙂

    • admin

      kihkih haruslah rinduuu kaber banyak lah kak..ibu kan kena strongggg!!

  6. alolo…ciann baby..nanti ayah baby blk yaaa sygg…
    hehehe…baby jer rindu ayh yer….bee idak ker? ekeke….
    sure laaa lg rinduuu kan pn beeeee….? hehehe….

    • admin

      bee rindu tapi simpan dalam hati je bg peluang lah kat anak2..bukan sorang tapi 3 ank kaber wakaka..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.