Hobi Baru Kraft Flet !!

Salam Bahagia Semua 🙂
Ngantuk ..Ngantuk.. Dan pening semalan tidur lewat sakit gigi hari ni bangun awal ok ! pagi-pagi harus lah ku bangun dan melakukan kerja-kerja rumah yang biasa untuk para-para ibu ..

Mengantuk amat ! tapi tak nak tidur sebab takut gemuk ! haha walau pun dah gemuk tapi takut jugak , Opss pertama nak bagi tau pasal post Bertajuk wordless wednsday tu , amboii ..ada jugak yang perihatin kot-kot puan bee di timpa poblem masaalah yer..hee tak de lah masaalah apa tapi saja suka-suka nak buat post tanpa huruf setiap rabu , erm sebenarnya nak iktu kak yong , lupa lah kak yong buat hari khamis wakaka…tipah tertipu lah bang!!!Tapi tak pa , minggu depan kita buat sesama ye kak yong hari khamis …eh jom lah kita buat sesama , hari tanpa huruf setiap khamis biarkan gambar berbicara ..


Pagi tadi punya sarapan , sebungkus rm1 sedap wehh! orang kat rumah jual ..erm kalau malas masak situ lah ku tuju!!!..

erm kami tengah sibuk ni..menganyam kain flet , ntah ku tak pandai ni baru nak berjinak-jinak boleh lah, tapi tak cantik teknik tak betul heehee..lagi pun penyibuk ramai …uhh susah nak fokus, sorang tarik gunting , sorang tarik benang , tarik jarum last-last ku simpan n ngadap blog..aduiyaii…

Amacam Boleh tak gini ? hurm …rindu !!

14 thoughts on “Hobi Baru Kraft Flet !!”

  1. wah…seni gak jari mu bee~hee.wokeyh mommy dah maukkan blog bee kat bloglist mommy senang nak kumen2 rumen..hahah~ usah majuk…ti g comeyyy

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.