Hobi Baru Kraft Flet !!

Salam Bahagia Semua 🙂
Ngantuk ..Ngantuk.. Dan pening semalan tidur lewat sakit gigi hari ni bangun awal ok ! pagi-pagi harus lah ku bangun dan melakukan kerja-kerja rumah yang biasa untuk para-para ibu ..

Mengantuk amat ! tapi tak nak tidur sebab takut gemuk ! haha walau pun dah gemuk tapi takut jugak , Opss pertama nak bagi tau pasal post Bertajuk wordless wednsday tu , amboii ..ada jugak yang perihatin kot-kot puan bee di timpa poblem masaalah yer..hee tak de lah masaalah apa tapi saja suka-suka nak buat post tanpa huruf setiap rabu , erm sebenarnya nak iktu kak yong , lupa lah kak yong buat hari khamis wakaka…tipah tertipu lah bang!!!Tapi tak pa , minggu depan kita buat sesama ye kak yong hari khamis …eh jom lah kita buat sesama , hari tanpa huruf setiap khamis biarkan gambar berbicara ..


Pagi tadi punya sarapan , sebungkus rm1 sedap wehh! orang kat rumah jual ..erm kalau malas masak situ lah ku tuju!!!..

erm kami tengah sibuk ni..menganyam kain flet , ntah ku tak pandai ni baru nak berjinak-jinak boleh lah, tapi tak cantik teknik tak betul heehee..lagi pun penyibuk ramai …uhh susah nak fokus, sorang tarik gunting , sorang tarik benang , tarik jarum last-last ku simpan n ngadap blog..aduiyaii…

Amacam Boleh tak gini ? hurm …rindu !!

14 Replies to “Hobi Baru Kraft Flet !!”

  1. memula mmg hodoh sikit la hasil tu..

    lama2.. mesti gojes hasilnya..

    org jawa ckp…
    prektis make perfek…

  2. wah…seni gak jari mu bee~hee.wokeyh mommy dah maukkan blog bee kat bloglist mommy senang nak kumen2 rumen..hahah~ usah majuk…ti g comeyyy

Leave a Reply to puan kutu Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.