Mata Dah Rabak !!

salam semua πŸ™‚ mahap hari ni tak BW lagi huhu..sibuk adjust theme nih , mata dah rabak…terima kasih pada mashimaro , kak syamila , kak mimi dan sha atas nasihat bernas dan usaha ke arah thema baru nih..heee tidur dulu , sat lagi jumpa balik..si baby pun tak sihat kesian dia..huksss…

ada banyak nk cerita kan kemudian dan ada banyak lagi nak adjust tapi kemudian lah heee……daa!!!

31 thoughts on “Mata Dah Rabak !!”

      1. k.mimi rasa template yg ni sgt sesuai utk blog bee..sebab tajuk blog sesedap rasa..header pulak ada tunjuk sayur apa semua..hehe πŸ™‚

        1. haa pandai dan peka sungguh kak mimi nih πŸ™‚ memang sebab itu lah bee pilih blog nih selain dr 3 colom jd kriteria utama kihkih skemaaaa sungguh bee nih kan..

  1. hari ni ok sikit,,,semalam cam masuk istana kuning templatenyer…daulat tuanku tahi lalat besar penungku..ade tahik lalat ker??? ekeke

      1. ritu dah skt gigi pun blog terus jln…
        skt mata dah rabak nih pun onnn jugaaa…
        leh caya ker tggu skt yer baru tak berblog bee uiii??;p

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.