Mata Dah Rabak !!

By | April 3, 2011

salam semua πŸ™‚ mahap hari ni tak BW lagi huhu..sibuk adjust theme nih , mata dah rabak…terima kasih pada mashimaro , kak syamila , kak mimi dan sha atas nasihat bernas dan usaha ke arah thema baru nih..heee tidur dulu , sat lagi jumpa balik..si baby pun tak sihat kesian dia..huksss…

ada banyak nk cerita kan kemudian dan ada banyak lagi nak adjust tapi kemudian lah heee……daa!!!

31 thoughts on “Mata Dah Rabak !!

  1. mrs.sabri

    berehat la bee..hehe..blog dah cukup lawa ni.. πŸ™‚

    Reply
      1. mrs.sabri

        k.mimi rasa template yg ni sgt sesuai utk blog bee..sebab tajuk blog sesedap rasa..header pulak ada tunjuk sayur apa semua..hehe πŸ™‚

        Reply
        1. puanbee Post author

          haa pandai dan peka sungguh kak mimi nih πŸ™‚ memang sebab itu lah bee pilih blog nih selain dr 3 colom jd kriteria utama kihkih skemaaaa sungguh bee nih kan..

          Reply
  2. mummy

    hari ni ok sikit,,,semalam cam masuk istana kuning templatenyer…daulat tuanku tahi lalat besar penungku..ade tahik lalat ker??? ekeke

    Reply
  3. mummy

    mata rabak takper jgn jiwa yang rabak..robek2 ah..sory..mummy besok cuti..meroyan jap pepagi nie ekekek

    Reply
  4. Ummi Hanie

    hamboih bee..lain bebenor wajah baru blog bee..cantek2…kemas πŸ˜‰

    Reply
  5. mrs.sabri

    @: ala kita ni sama je..k.mimi ni lagi la skema..kihkihkih

    Reply
  6. puan kutu

    ptot latak nmpk muka..haha tp berbaloi la rabak pun, lawa theme nie..

    Reply
    1. puanbee Post author

      haa mu tk tengok ke kutu 10 kali tukar theme ni yang last tau , adei penat giloss..

      Reply
      1. Lorna

        ritu dah skt gigi pun blog terus jln…
        skt mata dah rabak nih pun onnn jugaaa…
        leh caya ker tggu skt yer baru tak berblog bee uiii??;p

        Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.