Mata Dah Rabak !!

salam semua 🙂 mahap hari ni tak BW lagi huhu..sibuk adjust theme nih , mata dah rabak…terima kasih pada mashimaro , kak syamila , kak mimi dan sha atas nasihat bernas dan usaha ke arah thema baru nih..heee tidur dulu , sat lagi jumpa balik..si baby pun tak sihat kesian dia..huksss…

ada banyak nk cerita kan kemudian dan ada banyak lagi nak adjust tapi kemudian lah heee……daa!!!

Show 31 Comments

31 Comments

  1. mrs.sabri

    berehat la bee..hehe..blog dah cukup lawa ni.. 🙂

      • mrs.sabri

        k.mimi rasa template yg ni sgt sesuai utk blog bee..sebab tajuk blog sesedap rasa..header pulak ada tunjuk sayur apa semua..hehe 🙂

        • haa pandai dan peka sungguh kak mimi nih 🙂 memang sebab itu lah bee pilih blog nih selain dr 3 colom jd kriteria utama kihkih skemaaaa sungguh bee nih kan..

  2. ct N honey

    kalau dah rabak,dtg sini ct jahitkan.he..he…

  3. hari ni ok sikit,,,semalam cam masuk istana kuning templatenyer…daulat tuanku tahi lalat besar penungku..ade tahik lalat ker??? ekeke

  4. mata rabak takper jgn jiwa yang rabak..robek2 ah..sory..mummy besok cuti..meroyan jap pepagi nie ekekek

    • haa theme dalam gobok disimpan heee….tukar arah ler sekali sekala!!

  5. ayujamal

    kesiannya mata rabak..eii camana la rupanya tu ee

    • mata bergenang dengan air mata pastu bengkak2 lebih kureng gitu ler haaaa

  6. Ummi Hanie

    hamboih bee..lain bebenor wajah baru blog bee..cantek2…kemas 😉

  7. mrs.sabri

    @: ala kita ni sama je..k.mimi ni lagi la skema..kihkihkih

    • haaa ntah tk tahu nak taip cr selamber tapi kalu depan2 ok ja kot!..

  8. puan kutu

    ptot latak nmpk muka..haha tp berbaloi la rabak pun, lawa theme nie..

    • haa mu tk tengok ke kutu 10 kali tukar theme ni yang last tau , adei penat giloss..

  9. chaiyok3x ;p
    jg kesihatan juga bee…jgn obses sgt ngan blog tau!!
    ehehe…

      • ritu dah skt gigi pun blog terus jln…
        skt mata dah rabak nih pun onnn jugaaa…
        leh caya ker tggu skt yer baru tak berblog bee uiii??;p

        • haa entah bee tk boleh kalau tk hadap blog nih sakit sikit2 tu biasa ler..ekeke

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.