Macam-macam baby

Ini kisah macam-macam baby yer..bukan macam-macam aznil haha…semalam punyalah payah nak bg makcik baby ni tidur…macam-macam kerenah dia…selalu tak macam ni..dari pukul 11malam duk pujuk-pujuk, tepuk-tepuk tak jugak tidur..last bee mandikan dia..sebab badan dia dah berpeluh-peluh…baby asyik tarik-tarik baju buat gaya nak mandi…dah mandi urut-urut dengan losyen pastu ajaklah tidur…baby tak nak jugak tidur..abis semua orang jadi mangsa keganasan baby..di cubit2 kakaknya yang dua orang tu..tarik2 rambut alahai dah tu nk pujuk baby jangan ngacau kakak bee ajak dia possing..tengok lah gaya baby ..galak didepan kamera….

ni gaya apa ntah , suka lah baru lepas urut2 tuhhhh..
ini baby nak buat piss dan possing sambil lentokkan badan, tp macam over melentoknya…
yang ni pulak nk buat pissss tapi satu jari jer boleh..hahhaa
lepastu dah mengantuk , mata pun layu jerrr
ok baru baby bersedia nak tidur…

hampir 4 jam melayan baby nih…pukul 2 pagi baru tidur..nasib lah ibu ni tak kerja kan…kalo tak nayerrr lahhhh…ok cukup setakat ini..p merayau jap cari remote astro…. jangan lupa undi bee yer…………….67

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.