Kakak masuk tahun satu (Part 2- Beli Buku)

Nak beli buku punya cerita nih..wah 3 kali ulang alik ke sekolah punya lah ramai manusia menunggu..erm panas… hujan…semua di redahi jugak! mak pak yang bersemangat giler!!
Yang ini kali ke-3 kami beratur untuk beli buku..oh ! sungguh siksa so tahun hadapan bee bercita-cita tak mau beli buku last minit…bukak jer kedai terusss serbu…..


kali ke-3 jugak! ada 3 line semuanya….
Beg tuh berat sungguh, kakak pun tak sanggup nak bawa!
haha yang mana bee ? yang paling simple tuh bee yer..malas nak melawa panas!!!

una saja menerai tudung kakak nih, puji dia comel sekali terus mintak snap gambo ! cehh!!
Ini kali ke-2 nak beli buku tapi tak beli pun …beratu punya beratur dari pagi tau2 jer dah time kakak sepatutnya masuk ke kelas so balik , mandikan kakak..tukar baju pergi sekolah pulak! time nih bawak adik dan baby tuh! memang rimas lah bawak budak-budak! tak sesuai…

tengok berpeluh si baby nih follow ibu..hahaa..lepas tuh balik tinggal baby dengan ayah yer…ayah ambik cuti tapi duk rumah jaga anak..haha ibu yang pergi daftar semua!!!

oh kali pertama beli buku semasa orientasi tapi tak beli jugak! lambat beratur nyer…baby kat rumah dah mengamuk terpaksa balik..heee… tahun depan beli buku awal-awal yer!! pesanan untuk diri sendiri !!

 

5 thoughts on “Kakak masuk tahun satu (Part 2- Beli Buku)”

  1. peringatan tuk kakyong juga nanti.. lagi 2 tahun fikri akan masuk sek rendah jugak.. x leh tunggu last minute…

    sian kat adik2 kecik yg sampai basah kuyup dek peluh…

  2. Pingback: Mendaftar Sekolah Rendah Tahun 1 Bagi Sesi 2013/2014 | PuanbeeDotCom

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.