Kakak Giler Pink !

Tengok semua pink..huhu …Hari-hari pergi ke sekolah nak jemput kakak , budak2 faham je lah kan.. time keluar serbu..kot lah bee nak cam kakak nih dari beg dia yang pink! sebab budak2 nampak sama jer..kicik2 comel2 belako kalau pandang dalam kumpulan memang susah nak cam…sekali boleh di katakan semua beg budak perempuan kaler pink daa~~ haaa.. apa lah budak2 lah nih giler pink sangat..kakak tahun depan cari pepel plus merah yer…sonang !! haahaaaaaaa~~

psttt : nak senang jer ibu nih kan ?
eh korang yang ada anak sekolah tuh , cer kongsi sikit taste budak-budak !

7 thoughts on “Kakak Giler Pink !”

  1. hihi..betul tu kak..kalo yaty anta adik pegi sekolah memang susah nak cam skit..konon nak cam guna beg tapi beg sume jenis macam sme je dan kaler pink..hihi

  2. era.fm buat lawatan, memang katanya tahun ni 80% budak pompuan bag kaler pink…

    lenkali murid keluar bawak sepanduk.. kekekekeke

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.