Dah Dapat !!!

Ehem2..Berdirinya saya disini ingin memberi sepatah dua kata ucapan kepada ummie ross dengan perasaan yang berbunga-bunga nya…sesungguhnya gift ummie dah pun selamat sampai , dan bersemadi di aisbox rumah bee..haa ..cait cukup lah skema2 nih…..syukran…terima kasih ummie 🙂 sebab bg beee gift nih cantik sangat dari Paris uuu…korang jangan jeles….

di terima dari blog ini http://salamborneo.blogspot.com sebagai tanda perhargaan kan ummie..

bergaya dengan beg keciknyer..

Maka bersemadilah di tepi gift dari cha tuh..hihi
maceh sekali lagi…
psss : una tanya .. “kenapa ibu asyik dapat hadiah ? una tak punnnnn..”
ibu jawab apa ? haha ibu jawab ” sebab ibu baik..tak comot mcm una…dan ibu jugak cantik” ..haahaa
Una balas lagi , “oooo una pun nak jadi macam ibu”
kehkehkeh maknanyer saiko bee menjadi yer untuk pujuk una tuh ikat dan sikat rambut selalu….
Show 5 Comments

5 Comments

  1. THE LEKAT LEKIT STORY

    pasni kena sogok una dengan hadiah la

  2. ummiross

    Owh! malu lah 'ai', souvenir kecik je Bee, anyway terharu jugak Bee buat N3 ni, tq ye Bee…

  3. tomatokering :)

    share boleh ? wink2 ! 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.