Interframe sikit !

Sesi tayang gambar pun bermula.! alo lo…meh lah tengok free jer ye…erm bee tak tahu lah nak hupdate apa nih..tengok sekarang dah pukul 4:40 pagi still tak tidur dok pikir nak hupdate apa…tapi banyak cerita sebenarnya..mood nak mengarang tu tak datang2 pun lagi..lagi pun penat mendobi haha maklum lah baru balik dari bercuti…siapa2 yang dah berkeluarga tu mesti faham kan.!..

Gambar si baby tidur semasa nak balik ke kampung..perjalanan lancar jer..best 4 jam gitu dah sampai..badan pun tk penat sangat lah…!

Erm last bergambar dengan anak kucing yang bee bela tak sampai seminggu tu !..bee bawak balik kampung kasi adik bee bela…rumah bee di KL ni tak sesuai bea kucing..kesian jugak dekat kakak, dia nak sangat bela kucing tu..tapi bee tak tahan lah bela kucing dengan rumah kecik tak de tanah pulak tu…so terpaksa!..Kakak, Una , Baby..erm tak habis2 menguyap !

Wooo…ramai nyer anak menakan kan ! haha ni pun ada yang tak interframe nih!…depa pergi jejalan setengah dapat lah snap yang mana ada nih!..
Ni pula anak menakan yang kecik2 sesi menyusu berjemaah yer…alahai tak sabar nak tengok depa besar !


Uit mcm mak datin kak ipor ku cakap..haha datin tak de nyer rope tu..datin mesti berkelip – kelap punyer ..yer tak ? ni kami berpossing di kampung halaman kay yer…nak pergi kenduri kawin sedara mara..balik raya cina macam kita yang raya..apa tidak nyer habis melawat sanak saudara mcm raya kita…hehee


Tempat yang kakak possing ni di Teluk Intan..org sana tau lah kot tempat apa nih..kami berhenti makan di sini..aduiyaii jalan jem semasa nak balik ke KL semula…10 jam dalam kereta,,sehingga kan rasa kebas seluruh bahagiam bawah ni..


Anak abg long ku nih..memula abg long bertolak dulu..alih2 kami sampai dulu kat sini depa sampai lmbt sikit…ikut jalan lain2 semasa bertolak tu..nak test jalan mana tak jem..padahal semua jalan pun jem..kih2


Makan time ! boleh lah mencekik dgn perut lapar..pinggan semua kosong ..hehe malas nk komplen .nanti blog puanbee.com kena saman pulak ! naya jer ๐Ÿ™‚

Tengok muka baby n ayah nyer sama dok ? hehe sama bulat kan ???? pIsss kat kay !

Ok lah pergi tidur dulu..esok kalau lappy ni ada ..ada lah bee kat blog..kalau bee tak de..tengok lah BE bee tu..hahaaa!!

25 thoughts on “Interframe sikit !”

  1. meriah sungguh la…sama la kita..lom tdo lg ni..

    off topic : selalu datang komen tp tetiba jd orang y x dikenali…trus tggl komen jer

  2. seronok blik kg kan..jumpa sanak sedara..hehe

    akak kalu blik umah MIL FIL..pakat tido kat runag tamu tau seme anak2..suka dorang tido reramai gtu..

  3. tomatokering :)

    wahhh~meriah ek puan bee .. biaq je depa kecik2 . comel2 . ceq ni dah bsaq tak comel dah . nape la x kecik je . wuwu T__T

  4. tiba2 jeles tgk gmbar2 kt kg tu…hu.hu.hu…

    p/s: bee ada FB… kalu ada senang ckit akak nk tnya ttg blog akak…akak mmg jrg buka email…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.