Gambar2 kenangan

VANdalISma. . . .ekeke tak lah! Ini budak sudah kebosanan tahap gaban ,itu pasai dowg wat perangai panjat sana sini, ibu tak tahan tol tengok ,ibu snap gambo ni, nanti una n beby dah besar ada anak sendiri ,pastu komplen anak una n beby nakal ibu tunjuk je gambo ni. .haa waktu tu ‘lu pikir lah sendiri’

yg ni beby laila yg terkenal dgn muka macham dia,nak2 tak cukup tido. .masa ni kitaorg singgah hotel ,ayah dah penat drive. . So singgah la dulu takot jadi pape di tengah highway nanti tk beraya pulak, tp tu la. .duk kelebek itu ini ,tau2 dapat tido 2 jam je. .inilah natijahnya. .bos kicik wat muka sepanjang pejalanan. . .

hurm anak perempuan kan. . .ibu test tudung tu. .semua nak test ,dr kakak,una n beby dapat test scarf je pun jadilah. .ekeke. .abislah sikit hari lagi . .kopak poket ayahnye. . .

6 thoughts on “Gambar2 kenangan”

  1. comel la anak2 k.bee ni..mcm saye gan adik2 saye hehehe…yela kan kak..baby ni mcm garang je..mshem je mukenye hehehe

    1. haa …baby ni turun perangai garang kak bee , muka masam perangai ayah ..tapi manje…aween adik beradik gurl2 je eh sama jugak dgn kak bee haha

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.