Facial untuk muka glowing , rekomen untuk bakal pengantin dengan harga berpatutan di Kajang

Allhamdulillah. Tahun 2019 ni nak perbaiki apa yang kurang pada tahun 2018. Jadi kita mulakan dengan pergi facial muka agar glowing dan tak kusam. Menampilkan wajah penuh keceriaan gitu. Saya di beri ruang dan masa ” me time ” oleh suami. 5 anak suami jagakan sekejap. Dan saya di hantar ke SPA kecantikkan di DrMedispa and Wellness bertempat di NO- 6-1. JALAN REKO SENTRAL 6 , REKO SENTRAL. KAJANG SELANGOR. Landmark ( downtown jalan reko , sebelah kk mart )

Hai kakak dan adik2 kecantikan.. salam kenal. Staf Drmedispa and wellness

Setelah dapat keputusan rawatan apa yang sesuai dengan kulit wajah saya. Maka Doktor menyarankan untuk buat HYDRA OXY GLOW C sahaja. Kerana muka saya tidak ada terlalu banyak masaalah kecuali pori terbuka dan ada blakchead yang sangat baik. Memang tak ada jerawat. Rawatan Hydra Oxy Glow C ini sangat sesuai dan rekomen untuk bakal pengantin di luar sana. Kulit cantik berkilat flawless glowing kemerah merahan uols. Bersih sangat kulit. Nanti nak makeup pun cantik oihh… Tapi kalau bakal pengantin ada masalah pori besar, parut lekuk, dinasihatkan agar buat rawatan dermapen 2 bulan sebelum wedding.

Kelebihan Hydra Oxy Glow C

Mengecilkan liang pori
Mengecutkan jerawat
Menjadikan kulit tona lebih sekata
Mengurangkan masalah jeragat di muka
Muka menjadi lebih cerah selepas rawata
Muka akan lebih glow glowing
Menegangkan kulit muka

Lagi satu selepas rawatan, semua customer akan di consult oleh aesthetic therapist untuk menilai sama ada skincare yang digunakan sekarang sesuai atau tidak untuk digunakan.

Kelayakkan Dr. Azirawaty dalam bidang kecantikan

Rawatan yang paling orang suka ambil adalah rawatan dermapen sebab ianya dapat membantu menghilangkan parut jerawat, parut lekuk yang ketara, menghilangkan jeragat.. dengan harga yang mampu milik. No telefon di akhir entri ni.

Saya dahhhh .. anda bile lagi ?
Tiada sebarang ” make up ” lawa dah kulit.

So far .. Puanbee bagi 10 bintang untuk layangan yang ramah dari staff Drmedispa and wellness. Sangat baik dan lembut cara kerja nya. Sekarang masa entri ini di publish setelah seminggu rawatan wajah. Kulit saya masih glowing , lembut , kulit sekata kurang kusam.

Bye nak balik dah ….

contact :

wassap 👉 0137706708
call 👉 0387331980

waktu operasi

isnin : 3.30 pm- 9.30 pm
selasa : 12.00 pm – 6.00 pm
rabu : 12.00 pm – 4.00 pm
khamis : 12.00 – 7.00 pm
jumaat : 3.30 – 9.30 pm
Sabtu : 12.00 pm – 8.00 pm

Nampak ada promosi sempena CNY di facebook DrMedispa and Wellness. Pergi cepat tengok. Klik link kat bawah ni wehh.

FB page : https://www.facebook.com/drmedispaandwellness/

FB : https://www.facebook.com/drmedispa.wellness.7

ig : https://instagram.com/drmedispaandwellness?utm_source=ig_profile_share&igshid=ma2nk5e5cnfx

Please follow and like us:

Puanbee

Ibu kepada 5 orang anak , Work at home mom ( WAHM ) sebagai tukang jahit. Berumur 35 tahun , sentiasa mempunyai semangat yang tinggi. Suka " cari " kerja. 😍

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.