Dah Siap juga akhirnya..eh ini sayur apa ?

Salam Bahagia semua , maaf lah Bw bee ni kurang memberangsangkan lah hee…apa tidak nya masih tak habis meng explore wp ni ntah bila nak siap sepenuhnya , tapi bee dah siapkan theme yang bee agak berkenan tapi tak berkenan pula tang tulisan nya tu , mcm serabut jer..ada cara nak tukar tak ?

ARE YOU THE ‘MOST WANTED?’

Eh cuba tengok ini sayur apa yer ? kelmarin bee pergi Jaya Jusco nampak sayur ni terus ambil haha, sebab di pasar biasa yang bee pergi tak da jual sayur ni, tengok macam sedap je tau terliur bee tengok sayur ni , tebayang sayur goreng separuh masak dengan udang besar..tau-tau bila masak je..semua ambil udang aje sayur letak tepi bee pun rasa lah sikit tau-tau punya lah pahitnya sayur ni..habis udang dan kuah pun pahit sekali dasyat penangan sayur nih huhuhu…

Tengok gambar menyelerakan bukan tapi pahit tuhan saja yang tahu si kay tu siap tanya “boleh makan ke sayur ni ?”
haaa macam beracun je kan , tapi tak da apa lah okey bee makan sayur tu cuma pahit tak tahan ngalah kan pucuk mengkudu tu !…

4 thoughts on “Dah Siap juga akhirnya..eh ini sayur apa ?”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.