Dah Besar Sikit Pandai Memilih

Dah besar sikit mula lah nak bangkang cakap ibu nyer huh ! anak-anak..nasib ko comel jer di mata ibu ekeke…. tengok si baby ni..dah besar sikit kan..tapi still kurus..hobi memanjat tak hilang lagi tu…pergi lah seluruh pelosok dunia pun mesti nak memanjat…kalau ada orang lain tengok baru lah nak pandai malu-malu sopan-sopan sikit kalau idok memang fenin kepala !..

Tengok selipar baby..warna apa ? merah uuuuu…al -kisah nak pilih selipar nih cukuplah susah…ibu pilih pink dia tak mo…dia ambil selipar yang ibu pilih di campak nyer jauh-jauh..tapi tak jauh mana lah budak-budak campak kan…lepas tu bee suruh dia ambil yang mana dia nak…dia pun amil selipar merah tu..tapi saiz besar sikit dari kaki baby..bee pun ambil selipar merah tu nak tunjukkan pada pembantu kedai untuk cari saiz yang sepadan..baby dengan sekuat hati dan tenaga tak nak dah tukar yang lain..main lawan tarik selipar disitu dengan baby..wooohh ..baby jadi perhatian sekejap buat drama lagi..ekeke..

Sekali pembantu kedai tu cakap..selipar merah ada satu jer..kalau pink tu banyak lah lagi.! hurm apa lagi kena lah beli selipar merah ni….biar lah ko baby pakai selipar mcm selipar pinjam jer haha…biarlah lagi pun baby tak pernah lagi pakai selipar free macam tu biasa pakai kasut berikat2 sana sini tu..

Dah beli dia pakai lah..ni gambar di klinik ni sebelah kedai selipar tu tadi…bila baby pakai lepas tu dia rasa susah nak jalan..di ambil nya selipar tu campak lagi..aii baby baran tul lah ko ! sekarang selipar tu jadi hiasan jer…banyak benar dah kasut anak2 kat rumah nih.,..semua perempuan kan..semua pandai nak bergaya…

tag2
Jom singgah di butik online ayujamal shop..
pelbagai jenis tudung , shawl , dan aksesori wanita di jual !

15 thoughts on “Dah Besar Sikit Pandai Memilih”

  1. dpt anak gegirl gtu kan..akak ngan mek sarah..selipar ajo dekat 10 pasg..huhu..pkainya satu ajo..

    *sbenarnya..mak dia @ akak jugak yg mabuk sb dia ajo yg gegirlnya..hak lain anak jate kan..

  2. salam sis ada virus la blog sis nie…adoi sis…abis lp su..
    uwarggggggggggggggggggggggggggggghhhh!!!!!!!!

    sis pasang pe nie….
    buang sis……
    plssssssssssssss……

  3. salam pagi singgah blog sis
    blog sis ada malware tau
    habis punah lp su…sis
    adoi sakit jiwa kacau

    Biar blog kita buruk
    traffik dtg dari yg setia
    jgn masukkan yg teruk-teruk
    kelak nnt merana jiwa

    Biar lambat kita mendaki
    usaha,sabar,yakin dan tenang
    su nie blogger baru lagi
    mohon maaf sis bee sorang

    jgn pasang yg tidak-tidak
    blog sis bee dh mmg best
    usah dikejar traffik mencanak
    blog sis dah kompom best..

    ~~~Luahan SUMANJE

  4. mmg bijak πŸ™‚
    salam.. akak bee sehat tak?? maaf ya sbb Gayah sudah lame tak terjah blog akak.. πŸ™ bz skrg ni…

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.