Berat Body

Selamat malam kepada yang masih tak tidur lagi..hehe malam nih borak dengan abg teroro dan rafina mimi fasal berat body blog…jeng jeng jeng bee berjaya jugak mengurangkan berat body blog bee…

Antara sebab utama bee tukar template bee , berat layout blog bee sebelum nih 159 kb..selepas tukar layout tinggal 78.51kb..then bee buang lagi widget dan tambah jacquary lazy load jadi 78.5 kb..best kan bila dah kurus nih..haha blog jelah orang nye tak pun.!

opss harap mimi dan abg teror yang peramah nih tak marah bee sebab buat perbandingan dengan blog depa!

yeayehh..korang nak timbang jugak ?
klik link di bawah..seelok2nyer biarlah berat blog tu bawah seratus yer..baru lah senang orang nk Blogwalking gaya model! ahahh…

34 Replies to “Berat Body”

  1. ehhh…takde ape la…blog abgteror mmg berat skit sbb ade game online yg amat amat banyak….ngan movie lagik….tapi asalakn load cepat da cukup…hehe…thanks….erk…abgteror jea….bukan teroro…kekekekke

  2. dulu blog kite pon brt, skrg dh ringan sikit.
    tah menda2 widget yg buat blog brt tuh baik buang.
    huhu

    1st time dtg. hai puan bee! 😀

  3. yeahh…kite punye pun dah berjaya slim giler…sblum ni under 50kB you…;pjgn mare…tak pernah2 bawah 100kb apatah lagi 50kb..syukur alhmdllh..tp skrg ni timbang dah up sikit dari 50kb…ok ler…mmg template blog memainkn pranan pnting dlm berat blog ni

  4. huhu..blog ellen berat sangat lah lebih berat dari berat body sebenar..ahaks!!tapi tak reti nak slim2 ni..huhu…

  5. kurus tuuuuuuuuuuuuuuu…..blog akak agak berat gak la…nk buang apa ek bee???? nk kata byk widget xdelh pulak……hu

  6. tahniah puanbee.. blog dah slim.. blog kakyong yg masih berat.. sbb ade iklan yg tak boleh nak delete.. sbb iklan tu org bayar..

  7. 62.1kb, ringankan-kan-kan? hihiii. berat lagi blog dari tuan dia, cemana ni, kalau la boleh tranfer berat blog kpd body, bestnyaaa.

  8. bee, cane nak tau template tu ringan ke dak ek? blog notre belle tu 100++, makin meningkat pulak tu.. time bee masuk blog tu, berat tak nak load?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.