Wajah Baby Laila Dari Kecil

saya terasa nak tayang gambar baby semasa baru dilahirkan sambil nak simpan buat kenangan sayang simpan gambar dalam fon banyak yang didelete sebab kena virus..sayang seribu kali sayang gambar dari una masih kecil pun hilang..dulu takder blog so,takde la nak simpan kat mana2..mari tengok ini gambar sejurus keluar dari labour room..masih pucat..23/6/…gambar yang ke-2 diambil pada usianya 3 hari-26/6…then 30/6 diambil semasa baby berumur 8 hari heheh..kenangannnnn..kemudian dah pandai meniarap diambil pada 19/12/2009..ish nakal..pantang nampak kain mesti nak menyibuk..then semua dah pandai mas baby berumur setahu..melancong…makan aiskrim..mewarna..alahai….

6 thoughts on “Wajah Baby Laila Dari Kecil”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.