Tag Archives: TRAVEL

Nak staycation sejurus selepas habis PKP , Boleh tak ?

By | February 26, 2021

Assalamualaikum , hai hai ..kena kecam tak kalau nak pergi bercuti di masa pandemik covid ni ? Alaa korang pun sama je dengan aku kan , semua dah rasa nak hidup macam dulu balik kan? Aku baca lah facebook hangpa . Masa ni aku dah buat buat sibuk survey dah merata-rata cari port untuk staycation… Read More »

Tak tahu mana nak pergi untuk bercuti? Jom ke Langkawi Wildlife Park

By | January 22, 2019

Hellloooo uols. Sekarang ni baru awal-awal tahun, feeling feeling new year lagi kan? Apa lagi. Sapa yang tak sempat pergi bercuti waktu hujung tahun, atau pun korang yang dah bercuti tapi gatal nak bercuti lagi, jom lah bercuti lagi. Takde sapa marah. Janji korang jangan abaikan kerja korang tu sudah. Kang nanti bos marah-marah baru… Read More »