Playground yang banyak nyamuk !

Adess..pergi playground ni banyak giler nyamuk nya…sekali si baby demam daa~ terkejut bee takut demam denggi jer…menyesal tak sudah lah bee bawak anak pergi main kat situ….bawak baby pergi klinik cek sana , cek sini doctor cakap dia demam campak , tapi tak nampak mcm orang demam pun aktif juga ! cuma naik tompok-tompok ala-ala macam ciken pop ..

Dalam hati oih lega lah baby tak apa-apa risau sungguh , playground ni banyak nyamuk …itulah kali pertama dan terakhir kot pergi situ…Dapat lah ubat sapu dan makan , tapi ubat tu tak sempat makan pun baby dah tuang ubat tu wat main! alahai anak sapa lah tu…so baby makan ubat panadol syrup je lah..beli mahal2 buang jer…
Hari ni cari kelapa..alamak aih susah nak dapat kelapa muda sebijik kat KL ni..teruk betul ..last pergi carefour sebolah ada pulak penat ja bee jejalan jauh-jauh ..sabau jer lah ! eh bee bawak budak ciken pop sekali tadi..haha dia tu npk cam sihat jer..tak macam orang demam , tak memeh lah kata orang …opsss sempat jugak lah bee pergi shopping sikit..gunting rambut lagi..uih nak sambut CNY ni…gelabah ja bee ni kan..haaa…
Esok bee balik kampung mungkin tak online sebab bee pakai streamyx kat sini kat kampung mana ada line..aduss….
Pesanan terakhir rinduilah daku ! uwekk kat bee hahaa…

16 thoughts on “Playground yang banyak nyamuk !”

  1. salam singgah sini….waktu kena gigit nyamuk ada tak sebut…mopiko lai laaaa…gerenti dia datang bawak ubat!he he he semoga cepat sembuh!Amin!

  2. Balik mana tu bee?

    p/s: baru terbaca profile bee tu. Muda lagi rupanya bee ye, 8 thn beza dgn saya..hehe

    Apa2 pun Selamat balik kampung esok..

    Tukar template lg nampak…:)

  3. semoga baby cepat sembuh ye kak bee…

    p/s: hati-hati balik kampung tu ye..semoga selamat sampai ke kampung ye…amiin…

    p/s: baru perasan profile kak bee tulis tahun lahir..sebab tu panggil akak 🙂

  4. Ellen pun jarang bawa anak ke Playground sebab nyamuk2 ni la..selalu bawa kat Playground kat shpg complex..tapi kena bayarlah…huhu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.