Dugaan

By | March 10, 2016

Geram dengan line TM Streamyx 2-3 hari ni , rasa nak gigit modem tu. Telekom Malaysia memang ada masaalah ke ? Semua kerja tertangguh sudah. Dah la minggu depan dah nak cuti sekolah.Kena settel semua cepat-cepat. Ehem … saja upload gambar di blog , asyik di Instagram je. Saya pemakai tudung bawal aidijuma. Saja bagi tau .. ada  geng tak ? Hari-hari melaram tudung je pergi ambik anak. Tetapi bukan jenis kejar apa yang hot tu ye .. Tetapi maaf baju setahun sekali je kot beli. Dalam hati teringin nak ber jubah 24 jam. Azam 2016 jugak kot. Banyak benor azam nya.

pb 1
Saya baru nak rajin menulis ni , banyak lagi kisah tak update …   { 2016 – 32 tahun sudah tua } salam kenalan dari saya puanbee. Anak 4 🙂

8 thoughts on “Dugaan

  1. diana

    saya pulak pakai asalkan bawal..kadang2 Aidijuma kadang2 mak jemah punya je..hehhe..yang pentig cantik dan nampak macam 16 tahun..eekkek

    Reply
    1. puanbee Post author

      kalau bawal dulu sedap pakai diana , tk panas langsung , aidijuma ni pun kadang2 ada yang panas ..

      Reply
    1. puanbee Post author

      ada masaalah .. sebelum ni nampak pekerja tm buat kerja di tengah jalan raya yang sibuk .. jadi bersabar je lah

      Reply
  2. Fyda Noh

    Saya pun nak pakai jubah juga tahun ni, tapi tempah sendiri yang kembang kat bawah.. bergaya sikit. Senang nak susukan anak.

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.