Dapat Free Sample Lacto-Lite Dari Ayujamal.com

Hai semua pembaca , seperti tajuk di atas yer korang , saya dapat free sample lacto lite dari ayujamal.com sangat suka ..ye lah barang free … korang kenal tak ayujamal tu ? oh ada yang kenal ada yang tak , jadi biarlah saya perkenalkan owner Ayujamal.com tu yer..ayujamal seorang yang aktif menjual corset Premium beutiful ..bisnes nya maju nampaknya ..sangat pandai berbisnes ayu ni …

Sebenarnya dah seminggu lacto- lite ni sampai ke depan pintu rumah saya , tapi saya mengambil banyak masa untuk mereview produk ini , sebab ? tk de idea yang mencurah .. sekarang pun masih tak de idea sangat , tapi dah sampai masanya di review kehkehkeh eh !

Fungsi lacto – lite sebenar :

  • Nurich Lacto-Lite Minuman Serbuk Yogurt Kultur Hidup & Inulin menggabungkan kebaikan kultur hidup dan inulin untuk menjamin kesihatan sistem penghadaman dan badan anda.
  • Kultur hidup terdiri daripada bakteria baik yang berfungsi untuk membantu pencernaan, meningkatkan pergerakan usus dan kesihatan sistem penghadaman dan menggalakkan pertumbuhan Bifidobacteria.
  • Inulin (sejenis fiber) pula membantu pertumbuhan bakteria baik dalam sistem penghadaman.
  • Kedua-dua kultur hidup dan inulin digunakan bersama untuk menyeimbangkan flora usus dan menggalakkan kesihatan sistem pencernaan.

Jadi sesiapa yang sukakan makanan baik untuk kesihatan …dan juga sesiapa yang ada masaalah sembelit boleh terus hubungi saya

Email tie2kay@gmail.com ย  – puanbee (dulu saya buat testimoni untuk ayujamal.com , sekarang saya jadi pengedar di bawah naungan ayujamal.com)

premium beautiful

Jika tanya saya apa rasa selepas minum lacto lite ini ..

Saya lebih senang ke tandas , rasanya yang sedap mcm susu yougurt je ! korang cuba lah , tak cuba tak tahu …saya memang mengimpikan corset premium beatiful huhu ….

Show 27 Comments

27 Comments

  1. bestt yerr dpt sample free ๐Ÿ™‚
    murah rezkiii yaa….alhmdulillah…

  2. sabree hussin

    dari review tu nampak macam fungsi sama kalau amalkan vitagen

    • yer memang dia dibuat dari yougurt pun ๐Ÿ™‚ tp dia special sikit sbb ada innulin , fungsi nya penganti gula kalau tk silap

  3. chii

    puan bee dpt perisa ape je..cam menarik je…

    • ada perisa ke ? tak tahu lah hantam telan je nih haa kat plastik tu tk de pulak tulis perisa apa… boleh jer terus ke ayu jamal tk pun call dia ๐Ÿ™‚

  4. puan kutu

    kwn kutu pengedar premium beautiful tu jugak.tp gila mahal kan wlaupun berkesan.tak mampulah kutu nk beli.dpt free mau la.ada sapa nk bg?hahaha…

  5. salam..
    alahai makan ni
    badan mesti slim melim nih..
    nape saya tak dapat sample nih..?
    ๐Ÿ™‚

    • haa 2 bungkus je tak kan dh nk selim melim , ianya perlukan usaha berterusan …eh ! dah mcm yb ni taip ayat hahaa….nk pergi tanya ayu k zulkbo ๐Ÿ™‚

  6. taufiq arifin aka topimagine

    best nye dapat benda free…. kak bee lak bile nak bg benda free kt saya yerk ๐Ÿ™‚

    • boleh je ..pergi blog ayu jamal tk pun call je no ada kat banner tu yer

  7. halilaibrahim

    bleh kurus tak … hehehe…. best la dapat sample free..

    • fungsi utama dia kuruskan badan ler halila ..boleh lah cuba ..diorang yg amalkan lacto lite ni ramping2 belaka …

  8. ayu jamal

    tu la..dorang tak mau angkat tangan..camana ayu nak bg, ada 10 lagi kalau nak free.. untuk 10 orang lagi k… cepat2..hu hu

  9. Pingback: Pintu Rumah Masa Depan – SINGAPORE INDONESIA THAILAND

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.