Dividen ASB 7.00 sen seunit bagi tahun berakhir 2018

Amanah Saham Nasional Bhd. (ASNB) hari ini mengumumkan pengagihan pendapatan sebanyak (dividen / bonus ASB ) yang akan di terima oleh pelabur pada 2018 ialan sebanyak 6.50 sen seunit dan bonus 0.50 sen seunit bagi Skim Amanah Saham Bumiputera (ASB) untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember ini. Saya sebagai pelabur kecil kecilan turut akan menerima … Read moreDividen ASB 7.00 sen seunit bagi tahun berakhir 2018

Trampoline decathlon

Tadi selepas siap jahit 1 beg periuk noxxa dan 4 keping sarung bantal , kita terus ke pejabat pos kepong. Lepas tu singgah lah di decathlon saja-saja bawa anak-anak pusing dalam tu. Tak ada ke mana pun cuti sekolah ni kan.  Nampak trampoline dan basikal senaman. Video basikal senaman tu ada di instagram @puanbee cuba … Read moreTrampoline decathlon

Sarung ironboard philips dan sarung tali iron

Allhamdulillah siap satu. Kain japanese cotton , span tebal 0.5inci , kain linning kalis air dan haba , getah jerut keliling. Cover tali pula ada velcro. Untuk elakkan wayar iron berbulu.  kalau berminat .. jangan lupa whatsapp saya terus.  Sebenarnya boleh minta size papan iron anda kecil ke besar ke boleh runding.  Terima kasih ?

AKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

BAHAGIAN X – AM Bab 2 – Kesalahan Dan Penalti Tambahan Seksyen 233. Penggunaan tidak wajar kemudahan rangkaian atau perkhidmatan rangkaian, dll. (1) Seseorang yang— (a) dengan menggunakan mana-mana kemudahan rangkaian atau perkhidmatan rangkaian atau perkhidmatan aplikasi secara sedar— (i) membuat, mewujudkan atau meminta-minta; dan (ii) memulakan penghantaran, apa-apa komen, permintaan, cadangan atau komunikasi lain … Read moreAKTA 588, AKTA KOMUNIKASI DAN MULTIMEDIA 1998

Open order baju PRA sekolah – Tshirt putih dan seluar sukan biru

Dah beli baju-baju dan kelengkapan anak masuk ke sekolah ke ? saya masih belum beli apa-apa , baru beli kain untuk di jahitkan bat baju sekolah anak-anak. Tak ada anak masuk PRA atau Tahun 1 , jadi rilek lah . Saya nak open order baju sukan PRA sekolah atau anak – anak  tahun 1 akan pakai … Read moreOpen order baju PRA sekolah – Tshirt putih dan seluar sukan biru

Bag periuk noxxa lagi – Belajar menjahit pula

Tak pernah pula bercadang untuk jadi cikgu. Tapi hari ni jadi cikgu kepada kakak sendiri untuk jahit bag periuk noxxa di sebabkan permintaan bag periuk noxxa semakin banyak. Jadi kita kena ada lah pembantu. Allhamdulillah. Rezeki anak anak sentiasa ada. Allah S.W.T dah janji kan ? siapa yang rajin berusaha dia akan dapat hasilnya.  Jika … Read moreBag periuk noxxa lagi – Belajar menjahit pula