Ada Kerja Tapi Tak Boleh Buat

By | May 26, 2011

Salam Bahagia πŸ™‚

Macam mana nk buat kerja ni , Hari ni demam , kepala tak dapat berfikir … nak kerah idea untuk mengarang ayat tapi ..tapi kenapa microsoft office tk boleh buka ? kena masukkan key product mana boleh dapat key product tu ? macam mana boleh hilang key product tu ? bagaimanakah nak aktifkan balik key product tu ? uwaaa ada sesiapa boleh tolong bantu saya ?

Masa beli lappy ni tak de pula jurujual tu cakap , ini key product microsof office ..haha giler itu lah tak belajar guna komputer betul – betul main bedal je ..asalkan boleh taip , install gambar dah cukup ..hehe cam mana ni ??? dateline sebelum hari ahad , dah nk balik kampung petang jumaat ..memang tak boleh buat apa di kampung tu nanti ..maklum lah kenduri kawin sedara mara mesti lah sibuk kan , dah jarang- jarang balik kampung mesti nak beramas mesra dengan sanak sedara…mcm mana ni ??? tolong dapatkan key product tu jadi lah ..lepas tu dah boleh mengarang untuk job tu ….

Huwaaa..kenapa semuanya datang serentak , last minit pulak tu …huhu…baby , una , kakak tak sihat ..ibu jangkit dari diorang hohoho ” bestnya ” bila demam berjemaah ni !!

udang masak paprik

udang masak paprik

Lauk hari ni senang di masak sedap di makan ..hehe tk larat nk masak arrgghhh!!!…Harapkan Bro MJ tolong daku ! huhu

20 thoughts on “Ada Kerja Tapi Tak Boleh Buat

  1. UpProfits

    Lappy baru beli ker? Kalau xditanya btol2, biasanya diorg install software trial jer..abis jer tempoh trial terus xleh guna..

    try guna activator nih..

    Kalu xleh gak, tanya pakcik google..search ‘keygen MS Office’ version yg puanbee guna tuh..Slmt mencuba!

    Reply
    1. puanbee Post author

      yer baru 4 bulan gitu lah ..oh mungkin lah kan , baru guna 2-3 kali word tu dh tk boleh guna ..leceh tui ..

      Reply
  2. mamajnjnj

    musim demam kami sudah mahu habis, Alhamdulillah..dugaan pn bee, time2 semua kena kejar time tu juga demam kan..moga cepat sembuh ya..

    p/s: minum air kacang hijau itu petua ibu saya πŸ™‚

    Reply
    1. puanbee Post author

      oh minum air kacang hijau tu tk pernah pulak cuba , tk pe nanti cuba buat lah ..

      Reply
    1. puanbee Post author

      install baru nanti sama juga kena dapat kan produk key

      erm tak faham kenapa yer ? biasanya entri autopublish tu kita yg setting tarikh dan masanya ..

      Reply
  3. Lorna

    Sbr jerla bee…Cuba ty kgkwn bee kot2 ada product key yg pirate..klu yg ori, beratus juga rasanya..jgn lupe mkn ubt, smg cpt sembuh..Lorna pun demam..huhu..

    Reply
    1. puanbee Post author

      key pirate byk tp masaalah nya tk boleh buka word , nk install baru tak boleh nk uninstall pun tk boleh …

      Reply
  4. puan kutu

    wah demam berjemaah…pahala lebih tu.hihi cpt sembuh yer!

    Reply
  5. syamila

    sedapnya…dh lama tk masak paprik..

    tenet problem ke follower yg problem…tk blh nampak list follower….hmmm..

    Reply
    1. puanbee Post author

      follower problem lah kak sya , bee dr semalam tk nampak rasa nyampah lak selalu mcm tu ..

      Reply
  6. Pingback: Nasib Ada Google Doc.x | PuanbeeDOTcom Nasib Ada Google Doc.x | Hanya Berkongsi Cerita !!

  7. Ummi Hanie

    hoho..bab2 komputer punye teknikal ni pun hanie fail…tau bedal jer…wakakakka ~

    cedap tu udang..nk xnak trpakse gak msk yer bee…perut nk juge diiisi …

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.