Ada Kerja Tapi Tak Boleh Buat

Salam Bahagia πŸ™‚

Macam mana nk buat kerja ni , Hari ni demam , kepala tak dapat berfikir … nak kerah idea untuk mengarang ayat tapi ..tapi kenapa microsoft office tk boleh buka ? kena masukkan key product mana boleh dapat key product tu ? macam mana boleh hilang key product tu ? bagaimanakah nak aktifkan balik key product tu ? uwaaa ada sesiapa boleh tolong bantu saya ?

Masa beli lappy ni tak de pula jurujual tu cakap , ini key product microsof office ..haha giler itu lah tak belajar guna komputer betul – betul main bedal je ..asalkan boleh taip , install gambar dah cukup ..hehe cam mana ni ??? dateline sebelum hari ahad , dah nk balik kampung petang jumaat ..memang tak boleh buat apa di kampung tu nanti ..maklum lah kenduri kawin sedara mara mesti lah sibuk kan , dah jarang- jarang balik kampung mesti nak beramas mesra dengan sanak sedara…mcm mana ni ??? tolong dapatkan key product tu jadi lah ..lepas tu dah boleh mengarang untuk job tu ….

Huwaaa..kenapa semuanya datang serentak , last minit pulak tu …huhu…baby , una , kakak tak sihat ..ibu jangkit dari diorang hohoho ” bestnya ” bila demam berjemaah ni !!

udang masak paprik
udang masak paprik

Lauk hari ni senang di masak sedap di makan ..hehe tk larat nk masak arrgghhh!!!…Harapkan Bro MJ tolong daku ! huhu

20 thoughts on “Ada Kerja Tapi Tak Boleh Buat”

  1. Lappy baru beli ker? Kalau xditanya btol2, biasanya diorg install software trial jer..abis jer tempoh trial terus xleh guna..

    try guna activator nih..

    Kalu xleh gak, tanya pakcik google..search ‘keygen MS Office’ version yg puanbee guna tuh..Slmt mencuba!

  2. musim demam kami sudah mahu habis, Alhamdulillah..dugaan pn bee, time2 semua kena kejar time tu juga demam kan..moga cepat sembuh ya..

    p/s: minum air kacang hijau itu petua ibu saya πŸ™‚

    1. install baru nanti sama juga kena dapat kan produk key

      erm tak faham kenapa yer ? biasanya entri autopublish tu kita yg setting tarikh dan masanya ..

  3. Sbr jerla bee…Cuba ty kgkwn bee kot2 ada product key yg pirate..klu yg ori, beratus juga rasanya..jgn lupe mkn ubt, smg cpt sembuh..Lorna pun demam..huhu..

  4. Pingback: Nasib Ada Google Doc.x | PuanbeeDOTcom Nasib Ada Google Doc.x | Hanya Berkongsi Cerita !!

  5. hoho..bab2 komputer punye teknikal ni pun hanie fail…tau bedal jer…wakakakka ~

    cedap tu udang..nk xnak trpakse gak msk yer bee…perut nk juge diiisi …

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.