Tersusun Je Kan!!

Haa nih tadi menyepi sekejap buat kerja nih lah , punggah almari kasut , pastu cuci satu -satu anak dara ramai kan kasut pun banyak ler..dah ibunya pun jenis suka kasut ..keh keh antara banyak-banyak aksesori dan barang pompuan nih bee lebih suka kasut dan beg tapi beg tu bee beli jika ada duit lebih je lah , dulu masa kerja bee beli tiap-tipa bulan last2 tak pakai bagi kat mak dan adik beradik je , bee nih mana lah nak sangat bergay dengan beg suka pakai yang simple2 je tapi suka membeli tapi sob sob sob sejak tak berkerja nih , memang tak shopping langsung ..kasut pun beli time kasut lama dah rabak2 ..tapi beralih kot lain pulak pergi beli ke anak-anak punya ..haaa …

Abis dah comel2 sangat geramm…eh merepek kot lain..

anak dara punya
anak dara punya

Tengok itu yang pink-pink tu semua kasut baby yer..una dan kakak belum cuci lagi , yang kasut sekolah tu kasut tadika lama kakak , skrg dah tak boleh pakai so nak cuci dan bungkus simpan untuk una je tahun depan…baby punya tu ada lagi yang tak dicuci..uihh lenguh ku bertinggung nak cuci semua tu yer…dah lah momtot makin besar hakhak…

bertuah kay dapat bini rajin dan jimat cam nih ..jeng jeng …anak dara ramai tapi tak boleh buat kerja lagi nanti lah korang bila dah besar kan ..keh keh keh….kecik2 ibu bagi can !!

16 thoughts on “Tersusun Je Kan!!”

  1. hehe comel jer kasut baby,byk plak tuh.aiman tak suka sgt pkai kasut,pegi mana bantai selipar ja.lgpun ibunya yg tak suka renyah2,klu nek keta nti nak tanggal kasut,pastu klu berenti malas nk pakaikan..tu ja motifnya ibu malas.haha..

  2. kak bee, kasut baby tu kak bee pilih ke baby yg pilih..baby minat kaler pink ke kak… sok2 klu anak dara k.bee dah besar jadik macam adik beradik saye la..bersusun 3org anak dara lebih kurang sebaya je sume.. sampai org konfius yg mane kakak yg mane adik..hehehee….

    1. akk ler pilih hehe..kadang2 ayahnyer pilih ..tk boleh wat apa lah aween dah di pasaran asyik lah warna pink jer..baby ada pilih sendiri satu je selipar warna merah hakhak jauh simpang dr ibu dn ayah pilih tau!

  3. hehe semua siper ankjer..pink2 semuanyer uih untung ade ank gurl ni kasut depa cantik2kan….nape tak taruk siper tuan blog kot situ..mummy rasa penuh pintu pagar hahaaha

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.