tips blogging

Pernah Tengok Blog Kena Hack ??? Apa nak buat bila blog di hack ?

Salam semua , erm ..tak de topik sangat hari ni ..ah pedulikan apa kata orang yang penting ..hati kita mau jaga ..hihihi…korang pernah tengok tak blog kena hack ? sebelum  ni bee tak pernah tengok , betul – betul rasa terkejut bila pergi satu blog tu akan keluar tulisan – tuliasan dari hackers …terkejut !..antara …

Pernah Tengok Blog Kena Hack ??? Apa nak buat bila blog di hack ? Read More »

Breadcrumb Dan Sitemap Untuk SEO

Breadcremb Breadcrumb navigation sangat  baik untuk kegunaan dan untuk SEO. Ini navigation berasaskan teks menunjukkan di mana dalam hirarki laman laman web yang sedang dilihat berada dan lokasi anda dalam laman web, sementara memberi pintasan untuk anda akan melompat lebih tinggi hirarki halaman. contoh  navigation breadcrumb dalam blog  : “Home> Home Furnishings> Lampu> Table Lamps.”   …

Breadcrumb Dan Sitemap Untuk SEO Read More »