jam

Jam Gshock original dengan harga murah sedikit dari butik

Assalamualaikum , nak cerita lah suami saya belikan jam gshock untuk saya. #DONEMERIAK. Suami saya peminat jam gshock ni. Dan dia kerja pula tak boleh pakai jam besi untuk keselamatan nya. Sebab kerja beliau bermain dengan chemical dan elektrik. So bahaya kalau pakai jam besi. Dulu dia pernah beli sekali jam Gshock gred kot tapi …

Jam Gshock original dengan harga murah sedikit dari butik Read More »

Snooze snooze. . . .haa snooze la lagi. .

Tengah sedap tidur ,di buai mimpi. .tiba-tiba terdengar bunyi alarm. .riuh rendah. .apa tidaknya ada 4 biji telefon. .semua dah set alarm pada waktu yang sama. .ye ye je kan nak bangun pukul 5 pagi. . kemudian dah bunyi-bunyi tangan pun gapai telefon. .meraba-raba then tekan snooze. .sambung tidur balik. . lagi 10 minit dengar …

Snooze snooze. . . .haa snooze la lagi. . Read More »