Tag Archives: cara kemaskan banner dalam blog

Segmen Puanbee : Review Blog Lorna

By | April 16, 2011

Yuhuuu….selamat malam rindu tak review blog dari bee ? ahah ..meh nak review blog sahabat sorang ni , sebenarnya dah janji nak review blog lorna selepas lorna tukar theme ..erm bee nih diserang penyakit hati ni , tapi tak ler kronik sgt ..hee boleh lah lagi jenguk2 blog tu … OK now bee review blog… Read More »

Malware Detected Di Blog , Apa tindakkan perlu di ambil ??

By | April 2, 2011

Salam Bahagia 🙂 Siapa disini guna google chrome ? bee tak tahu lah orang lain apa pendapatnya , bagi bee google chrome nih bagus walaupun ada sesetengah blog yang bee terpaksa masuk guna firefox , entah kenapa agak pelik ..Baru-baru ni bee BW ke blog kak pah sekali naik warning warna maroon nih blog kak… Read More »