Tag Archives: apa itu sitemap

Segmen Puanbee : Review Blog CELOTEH MJ

By | April 21, 2011

Hai selamat pagi , kembali bersiaran hehe..lama tak review blog nih , bee tahu ramai yang menuggu kan ..harap besabar yer..bee nih nak menreview mesti ikut mood baik dulu kalau tak nanti bee tertinggal tips2 penting untuk korang , siapa yang rugi tu ? ehem kali nih kita review blog celoteh mj pula yer..entri MJ… Read More »

Segmen Puanbee : Review Blog Mahzura

By | April 9, 2011

Hai hai lama akk tak menreview kan , meh akk nak review blog adik mahzura yang rajin komen2 di blog akk nih pulak! OK! nampaknya zura dah tukar theme lah sejak dia tengok akk review nih hee..bagus zura so tak le banyak akk bebelkan kat kamu kan kan kan..meh kita usha blog zura lak yer..… Read More »