Macam kembar tapi lain – lain tahun

By | June 7, 2011

Salam bahagia πŸ™‚

Masak apa yer tengah hari tadi ??? ohhh tapau ..i c i c ekeke… ai masak je nak tulis pun malu dah haha..
tengok depa nih macam kembar walaupun anak sulung tu 7 tahun , yang tengah 4 tahun dan yang kecil 1thn 10 bulan ..hoho kenapa ibu rasa cam tu ?

Kembar lain - lain tahun

Kembar lain - lain tahun

Tengok ! semua sama ..kelmarin nak beli selipar kakak je .tup2 si kecil sekali cakap “nak ugak ….” sambil muncung2 kan mulutnya ..alih2 terpaksa beli ..padahal selipar baby dan una punyalah banyak kan turun temurun barang depa ni ish ish bazir lagi ..ahaks.. saya tangkai jering … erk ? bukan …. jimat je …

29 thoughts on “Macam kembar tapi lain – lain tahun

  1. norhafiza

    aa la…sama la muka dorang..mmmm anak kakNo pun sana..sorang nak yg lain pun nak juga..trpaksa leeee hihi

    Reply
  2. izan ishak

    samalah ngan anak2 kak izan ni bee. kalau belikan si abang…sume adik2 pun nak juga. kita tak kedekut kan bee…jimat tu betul…hehehe

    Reply
    1. puanbee Post author

      kan kak , kadang membazir benda elok lagi ,,,kita ni paki satu benda sampai buruk tk de pe pun..jimat heh

      Reply
  3. puan kutu

    wah memang samala cam kembar gambar nie.mata n hidung sama..mulut jer lain sikit..

    Reply
    1. puanbee Post author

      yer kan kutu ..lain2 sikit sbb umur lain2 ..perangai sama je semua ni .. sakit ke sama jugak

      Reply
  4. nza

    gitulh anak2 bee trutama pompuan…sorg nk mesti semua nk…

    comel la anak2 bee…

    Reply
  5. taufiq arifin aka topimagine

    dah nak watr cm ne kan.. dah tu perangai budak kecik.. layan kan aje yerk.. tu la, kalau nak beli kan pape, kena belikan sume πŸ™‚

    Reply
    1. puanbee Post author

      itu lah layan ..benda rm 10 tak pe tapi kalau rm 500 ke naya ..hahaaa.. sbb tu tk beli basikal kat sesapa lagi ni..

      Reply
  6. Ali ridha

    adik kawan aku pun ada muka sangat serupa.
    dah macam kembar pun ada.cuma badan je
    kecil sikit.

    Reply
    1. puanbee Post author

      dah besar ke kawan ali tu ? kalau sampai ke besar memang best lah tengok … kadang2 muka sama time kecik2 je

      Reply
  7. mrs.yie

    comel2 la anak perempuan bee..boleh buat menantu ni..hehe πŸ™‚

    Reply
    1. puanbee Post author

      rahsia ? cari suami yg muka dia dan famili dia lebih kurang sama je dgn muka kita .. wakak so tk de perubahan sgt bila di campur.. teori memandai dr akk …jgn follow kehkeh

      Reply
  8. mamajnjnj

    comel2 anak sumandak pn bee ni πŸ™‚

    jnj juga selalu berjeles2 pasal barang ni aduii..kalu jannah besar nanti samalah kes ni hehee

    Reply
    1. puanbee Post author

      sumandak dan berjeles2 tu apa maksudnya sue ? saya kureng faham sikit ni … anak2 sue .. bukan diorang faham nilai duit .. asyik minta …

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.