Kanak – Kanak Pemimpin masa depan !!

Salam Bahagia semua 🙂

weee saja nk simpan sikit gambar diorang di galeri mak jang nanti depa dah besar boleh lah tersipu malu tengok rupa depa masa kecik2 nih …semua ni tak kira lelaki ke perempuan ke AKTIF … pergi mana2 depa je jadi perhatian sebab ? Geng depa paling ramai hehe kelakar jugak bila tengok balik gambar ni …

kanak - kanak ribena
kanak - kanak ribena

Gambar di atas sebelum bertolak ke majlis kenduri … D ibawah pulak di rumah majlis kenduri di buat ..ayoyoyo bikin panas budak2 nih buat tempat tu mcm depa punya …tapi ok juga depa duk kat buaian tu ramai – ramai ..mak pak boleh gossip tanpa risau anak hilang he he he ….

kanak - kanak ribena
kanak - kanak ribena

Kadang – kadang was -was makjang blogger ke depa blogger ..duk lah pimai – pi mai usung ipad tu hehe …tak de lah budak2 ni punya bijak ..kalau tengok baby dan sepupunya yang berumur setahun lebih tu dah pandai pegang iPad dan main game anggy bird tu … agak terkerjut mak jang hohoho… Sanggup tk korang ada ramai anak mcm di atas ? kalau saya ..tak sanggup huhu 🙂
sekian …

10 thoughts on “Kanak – Kanak Pemimpin masa depan !!”

  1. taufiq arifin aka topimagine

    hahaha.. comelnye sorang2 kan… mane la tau anti kan salah sorang daripada mereka akan jadi pemimpin negara yang disegani 🙂

  2. seronok tengok anak-anak jumpa sepupu-sepupu, riuh satu rumah..kalu jnj langsung tidak peduli kalau dipanggil makan, mandi..berkampung di bilik sepupunya saja huhuu

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.