Bag periuk noxxa lagi – Belajar menjahit pula

Tak pernah pula bercadang untuk jadi cikgu. Tapi hari ni jadi cikgu kepada kakak sendiri untuk jahit bag periuk noxxa di sebabkan permintaan bag periuk noxxa semakin banyak. Jadi kita kena ada lah pembantu.

belajar menjahit bag periuk noxxa

Allhamdulillah. Rezeki anak anak sentiasa ada. Allah S.W.T dah janji kan ? siapa yang rajin berusaha dia akan dapat hasilnya.

Jika anda berminat nak tempah apa sahaja. Atau sekadar cuci mata boleh lah follow ig kami di @latifahbee_design gambar-gambar ada juga di sidebar.

2 Comments

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *