Tag Archives: tukang jahit

Beg periuk noxxa handmade

By | October 22, 2020

Assalamualaikum , tak ada apa lah nak update. Rugi pulak duk bayar hosting dan domain ni rasanya. So update lah hasil kerja tangan kita , Beg periuk noxxa yang di jahit untuk pelanggan di shopee. Beg periuk noxxa saya ni jahit menggunakan kain japanese cotton luar dalam. Ada span dan di jahit quilt kalau customer… Read More »

Jahit PPE ketika Malaysia di landa COVID-19 , harap tak ada lagi

By | July 27, 2020

Dalam berita kata , kalau covid19 naik ke 3 angka PKP mungkin akan di laksanakan semula.Saya berdoa sentiasa harap janganlah. Mungkin tidak memberi kesan sangat kepada mereka yang berduit tetapi sangat berkesan bagi mereka yang berstatus sederhana ke rendah. Dalam keluarga saya sendiri pekerja tapak binaan dan bos kedai grill kini tiada beza. Korang faham… Read More »

Jentera baru – mesin jahit tepi 4 benang

By | June 26, 2019

Assalamualaikum dan hai , kali ni nak update pasai mesin aku yang satu ni. Mesin titik peluh sendiri hari raya hari tu. Pulun jahit dan beli mesin jack ini. Walaupun second hand tapi jangan pertikaikan usaha aku. Perit rasanya nak dapatkan sebijik ni Mesin jahit tepi 4 benang ni lagi best dari mesin jahit tepi… Read More »