Tag Archives: soundtrack-drama-nora-elena

Download Dan Lirik Lagu Dan Bila Esok – Sofaz

By | May 14, 2011

Sejak duk layan nora elena tu suka pulak dengar lagu ni , syahdu je bunyi nya , kenapa tah asyik terasa macam nak menangis je bila dengar lagu ni , Ada sesuatu di hati yang tak dapat di luahkan ..erm ntah lah pendam lagi baik , layannnn lagu nih nk download pun boleh ada sediakan… Read More »