Segmen Puanbee : review blog si tembam

Salam bahagia pembaca semua , maaf lama tak mereview , masa tak cukup hee..bz la ..apa yang be bz kan sangat pun tak tahu ler..so sekarang bee siapkan review untuk korang semua 🙂 Kali nih sampai ler giliran adik si tembam heheh…macam nak nangis nak review blog dia ni , takut dia pulak terkecil hati … Read moreSegmen Puanbee : review blog si tembam

Segmen Puanbee : Review Blog Lorna

Yuhuuu….selamat malam rindu tak review blog dari bee ? ahah ..meh nak review blog sahabat sorang ni , sebenarnya dah janji nak review blog lorna selepas lorna tukar theme ..erm bee nih diserang penyakit hati ni , tapi tak ler kronik sgt ..hee boleh lah lagi jenguk2 blog tu … OK now bee review blog … Read moreSegmen Puanbee : Review Blog Lorna