Tag Archives: review hotel

Review : ARANDA NOVA HOTEL CAMERON HIGHLANDS

By | November 22, 2014

REVIEW SUKA HATI , TIADA BAYARAN DI TERIMA UNTUK REVIEW INI. Ini adalah entri sambungan dari entri FAMILY TRAVEL ke Cameron Highlands tempoh hari.  ( boleh klik jika belum baca ) Semasa kami sekeluarga berada di Cameron Highlands tempoh hari , saya dan suami membuat keputusan untuk tinggal selama 3 hari 2 malam. Semasa sebelum bertolak… Read More »

Family Travel : Ke Cameron Highlands 3 hari 2 malam

By | November 16, 2014

Hi pembaca blog puanbee. Saya tahu walaupun jarang sangat update blog ni , ramai yang singgah membaca termasuk baca entri lama saya. Terima kasih sangat saya ucapkan buat kamu semua. Sekarang memang agak sibuk dengan hal keluarga dan bisnes suam – suam kuku tu. Cuti sekolah pada september lalu kami sekeluarga melawat Cameron Highlands ,… Read More »

Review Mandarin Court Hotel Kuala Lumpur

By | August 30, 2014

Live update secara ringkas dahulu. Pada ketika ini , 30 / 8 / 14. Semua hotel penuh , jika nak sewa 1 bilik senang lah dapat , tapi jika nak sewa secara bundle sehingga 10 bilik memang dah susah. Sebenarnya dah booking melalui agoda.com , tapi cuma lepas 1 bilik sahaja. Lagi 4 bilik tak… Read More »