Pakej internet P1 terkini – P1 ToGo Mifi

Info terkini berkenaan P1 Togo Mifi. Untuk mereka yang masih lagi mencari pakej langganan internet unlimited , dan mudah untuk di bawa ke mana-mana , pakej P1 ToGo Mifi ni adalah salah satu pilihan yang patut anda pertimbangkan. Ada beberapa sebab yang boleh korang pertimbangkan sebelum memilih pakej internet yang terdapat di Malaysia ni.

Promosi terkini , percuma langganan untuk bulan pertama , untung kan ? dan yang paling penting ianya unlimited … ย 1Mbps pula tu , hari-hari boleh download video , upload gambar di instagram , sekodeng facebook pakwe tanpa perlu risau anda akan kehabisan data. Saya pernah pakai mifi 5gb , tak cukup .. ย walaupun tak tengok video langsung .. banyak upload gambar untuk bisnes onine saya je.

p1

Read morePakej internet P1 terkini – P1 ToGo Mifi