Tag Archives: nora elena

Episod Akhir Nora Elena .. sama tak dengan cerita dalam novel ?

By | June 17, 2011

Salam Bahagia 🙂 ermm lambat nk buat kesimpulan cerita nya ni , semalam tengok sikit je .. lewat tengok nora elena .. terlepas setegah jam pertama .. tak pe lah belasah je lah tengok online pun boleh kan .. ermmm korang rasa cam mana ? sama tak dengan apa yang ada dalam novel tu ??… Read More »

Dia pergi dah sebulan ..

By | June 10, 2011

salam bahagia semua 🙂 semalam saya pergi lah bawak anak2 jejalan nak mencari rumah sewa untuk kakak saya .. dah lama tak keluar tanya khabar jiran2 .. lepas tu singgah lah di rumah seorang kakak ni .. dulu selalu je singgah di rumah dia anak main2 disitu .. selalu jugak anak saya kena marah dengan… Read More »

Profile Aaron Aziz Atau Seth Tan

By | June 6, 2011

Salam Bahagia 🙂 ececeeehhh sakit gigi lak , tapi tengah layan nora elena episod 17 ni memang best ..ahak ahak dah termelekat pulak …. jadi sambil – sambil tu meh layankan Profile Hero Dalam darama Nora Elena iaitu Aaron aziz ataupun Seth Tan .. PROFIL AARON AZIZ Nama: Aaron Aziz Umur: 35 Warga negara: Singapura… Read More »

Download Dan Lirik Lagu Dan Bila Esok – Sofaz

By | May 14, 2011

Sejak duk layan nora elena tu suka pulak dengar lagu ni , syahdu je bunyi nya , kenapa tah asyik terasa macam nak menangis je bila dengar lagu ni , Ada sesuatu di hati yang tak dapat di luahkan ..erm ntah lah pendam lagi baik , layannnn lagu nih nk download pun boleh ada sediakan… Read More »