Tag Archives: nora elena episod 8

Episod Akhir Nora Elena .. sama tak dengan cerita dalam novel ?

By | June 17, 2011

Salam Bahagia 🙂 ermm lambat nk buat kesimpulan cerita nya ni , semalam tengok sikit je .. lewat tengok nora elena .. terlepas setegah jam pertama .. tak pe lah belasah je lah tengok online pun boleh kan .. ermmm korang rasa cam mana ? sama tak dengan apa yang ada dalam novel tu ??… Read More »

Menanti Nora Elena Episod 9

By | May 22, 2011

Salam Bahagia 🙂 Adoiiii ..rasa macam lambat sangat je nak tunggu esok kan , siapa yang dah tengok drama nora elena episod 7 dan 8 ? kalau belum meh tengok disini , nak download boleh nak tengok online je pun boleh …Gerammmm …grrrr bak kata nabil di maharaja lawak kan hahaa…Eid ni mcm bodoh sangat… Read More »