Husna & Laila di Milo Champions Clinic 2016

Assalamualaikum , Siapa yang ada pergi ke Milo Champions Clinic 2016 nih ? Tegur-tegur lah kita kalau terserempak ye. Saya daftarkan 2 orang anak iaitu husna dan laila. Kalau boleh nak daftarkan semua je , tapi si sulung dengan si bongsu umur tidak menepati syarat. So simpan sikit gambar di sini. Korang nak tengok live update kena follow intagram lah .. Instagram saya @puanbee. Biasa nya apa-apa gambar sampai ke ig dulu. Blog lambat … kadang-kadang tak update langsung. Read more about Husna & Laila di Milo Champions Clinic 2016

Please follow and like us:
error

Happy Birthday Laila – Turn 7

Assalamualaikum , haiiiii dah balik kampung ke untuk beraya ? Kami belum. Nak tempek sikit gambar laila masuk 7 tahun ni. Sambut kecil kecil dengan keluarga sendiri sahaja. Tu pun ayah tak dak . Makan di kfc. Tak rancang pun sebab sebenarnya ibu lupa tarikh lahir dia. Birthday laila 25.6 manakala birthday husna 26.5 jadi selalu keliru di situ. Rasa macam dah sambut birthday dah bulan lepas. Ingat tak ada birthday lagi. Lepas tu si kakak bisik2 .. hari ni hari jadi laila. Apa lagi .. ibu pun kebetulan malas masak. Terus ajak anak-anak pergi KFC terdekat la. Nasib baik tepi rumah aje.. Tetapi lambat juga dapat makan nya kfc lmbt sikit sampai. Jadi kita potong kek sahaja dulu.

laila besday 1

Beli kek segera di kedai kek berhampiran  tak tempah pun. Itu pun laila suruh beli yang besar dan ajak keluarga makngah dan makdak dtg makan. Aiyooo dah malam pun. Ayah pun belum balik. Jadi kita kita ajelah. Tetap meriah uols. Keluarga puanbee tak pernah tak meriah lah. Read more about Happy Birthday Laila – Turn 7

Please follow and like us:
error