Review Medina Essential selepas 3 bulan mengamalkan nya.

Ya ampun .. saya pemalas menulis sekarang dah lama berniat nak tulis pasal Medina Essential ni… Bukan malas sebab apa lah .. rata-rata dah tahu saya mak beranak 4 , suami lak jauh .. perkahwinan jarak jauh ni mencabar hokey … emosi  yang stabil dan semangat yang kuat memang kena ada , nak jaga 4 orang anak yang kecik2 belaka tu.

Weh .. tapi belum tahap menangis lah .. okay lagi.. Pastu sekarang saya buka bisnes online . jenuh lah study buat open cart .. hehe .. siapa friend di fb tau lah .. meroyan .. harap ampun la .. terpaksa korang layan saya kan.

medina

Ramai yang tanya .. rasa apa Medina Essential ni ?

Rasa manis , tak ada rasa fiber tapi mengenyangkan  , rasa macam epal , rasa manis  , rasa manis buah , rasa fresh. Dan itu je .. …  Manis lah .. kandungan nya kurma + delima dan pembagai lain bahan-bahan sunnah di masukkan.  Orang minum pagi dan malam semasa perut kosong kan. Saya minum apabila lapar , tak sempat nak makan , atau memang tak tahu nak makan apa. 

Read moreReview Medina Essential selepas 3 bulan mengamalkan nya.

BELVYA SCRUB UNTUK KURUS DENGAN MUDAH

Belvya Srub adalah satu – satunya produk untuk kurus dengan mudah dengan pelbagai manfaat untuk kulit yang boleh korang dapat. Produk ini sesuai untuk lelaki dan perempuan. Hanyak gosokkan di badan yang telah di basahkan terlebih dahulu selama dua minit. Kemudian mandi seperti biasa dan akan mendapat hasil yang menakjubkan. WOW !!!

belvya scrub untuk kurus dengan cepat

Read moreBELVYA SCRUB UNTUK KURUS DENGAN MUDAH