Tag Archives: kereta

Telanggar bumper kereta orang , dugaan

By | November 6, 2020

Salam Jumaat , semalam telanggar bumper kereta orang sewaktu nak keluar dari parking. Kereta vios pulak tu. Dugaan.. Apa pun dugaan, cabaran, dan halangan dalam hidup, senyum dan diam adalah yang terbaik. Berdoa supaya Allah SWT permudahkan setiap urusan hidup kita. Aaminnn Nanti kita update harga nya. Orang tu minta kita ganti yang original dan… Read More »

Macam mana la ibu tak membebel ?

By | October 14, 2016

Assalamualaikum dan hai semua .. hurmmm nak luah perasaan lagi. Semoga bila anak dah besar nanti baca lah niat murni ibu. Di harapkan anak-anak faham dan maafkan ibu. Saya ni bukan lah sejenis perempuan yang suka membebel. Saya suka duduk diam diam dan buat hal sendiri. Dulu sebelum berkahwin , saya seorag yang happy go… Read More »

Tolong renew roadtax kereta pemilik lain [ Tak perlu geran asal ]

By | September 12, 2016

Assalamualaikum , nak cerita sedih sikit lah tak dapat balik kampung , maklum lah over bajet dah. Kena renew roadtax kereta daa~ . 9/9/2016 tarikh tamat cukai jalan dan insuran kereta kami. Satu – satunya harta yang ada. Tak mengapa la , raya di KL best juga. Kurang orang kan raya-raya ni biasanya. Terdapat banyak… Read More »