kereta

Telanggar bumper kereta orang , dugaan

Salam Jumaat , semalam telanggar bumper kereta orang sewaktu nak keluar dari parking. Kereta vios pulak tu. Dugaan.. Apa pun dugaan, cabaran, dan halangan dalam hidup, senyum dan diam adalah yang terbaik. Berdoa supaya Allah SWT permudahkan setiap urusan hidup kita. Aaminnn Nanti kita update harga nya. Orang tu minta kita ganti yang original dan …

Telanggar bumper kereta orang , dugaan Read More »

Tolong renew roadtax kereta pemilik lain [ Tak perlu geran asal ]

Assalamualaikum , nak cerita sedih sikit lah tak dapat balik kampung , maklum lah over bajet dah. Kena renew roadtax kereta daa~ . 9/9/2016 tarikh tamat cukai jalan dan insuran kereta kami. Satu – satunya harta yang ada. Tak mengapa la , raya di KL best juga. Kurang orang kan raya-raya ni biasanya. Terdapat banyak …

Tolong renew roadtax kereta pemilik lain [ Tak perlu geran asal ] Read More »

Tayar Pancit Lagi

Entah kenapa .. hati akan jadi semacam kalau hendak ke bengkel kereta untuk membaiki sesuatu . Korang pernah rasa bedebar untuk ke klinik dan cabut gigi ? begitu lah perasaan saya setiap kali ada sesuatu tak kena dengan kereta ni. Tak tahu kenapa tayar yang sama ni suka kempis tak ada angin..dulu sebelum bersalin syamim …

Tayar Pancit Lagi Read More »