Perkembangan kelas menjahit di Bangi

Assalamualaikum ¬†dan hai .. Kali ni nak share perkembangan kelas menjahit di bangi . Kali pertama jahit dan menjadi dengan kemas. Sebelum ni saya jahit juga. Tapi ya ampun punya tak kemas , nak pakai sendiri pun malu ehh … Sekarang ni rasa sangat PRO dah. Boleh masuk rancangan runway tu dah. Saya memang minat bahagian ni. Memang susah payah pun akan ku teruskan kelas menjahit ni sampai pandai jahit 20 patern. Mujur lah cikgu tu ambik upah mengajar one to one murah je. Dan paling best sebab senang faham. Baru pergi beberapa kali dah berani sikit pegang mesin jahit industri yang laju tu.

palazo 1

Kalau korang nak belajar menjahit , boleh je contact kak zu ni.

Ni di bawah saya copy paste iklan yang menarik hati saya kali pertama dari Kak Zu Zulkifli

Read morePerkembangan kelas menjahit di Bangi