Tag Archives: kasut raya

Shopping kasut raya part 2 – Taobao lagi

By | April 18, 2016

Haaaa .. ok dah siap dah beli kasut raya konon-konon nya. Pilihan encik suami satu je tapi mahal. Pilihan saya dua pasang tapi murah je. Orang lelaki suka perli kita kasut banyak kan ? tetapi diorang tak sedar kasut diorang tu harga cekik. Sepasang kasut diorang , kita boleh dapat 4 pasang. Itu beza orang… Read More »

Shopping kasut raya part 1- Taobao

By | April 17, 2016

Assalamualaikum , raya dah nak dekat. Masa ni semua orang sibuk ganti puasa dan juga shopping sikit-sikit dah untuk raya. Saya ni dah lama tak shopping apa-apa. Jadi di kesempatan nak sambut raya kita shopping lah sikit-sikit. Nak beli serentak semua mahal tak sanggup lah . Satu lagi saya tak sanggup juga usung anak-anak ramai… Read More »