Tag Archives: kasut bata

Shopping kasut raya part 2 – Taobao lagi

By | April 18, 2016

Haaaa .. ok dah siap dah beli kasut raya konon-konon nya. Pilihan encik suami satu je tapi mahal. Pilihan saya dua pasang tapi murah je. Orang lelaki suka perli kita kasut banyak kan ? tetapi diorang tak sedar kasut diorang tu harga cekik. Sepasang kasut diorang , kita boleh dapat 4 pasang. Itu beza orang… Read More »

Cara untuk shopping di tesco online

By | February 16, 2014

Syukur ada tesco online zaman sekarang , ianya memudahkan .. sebelum ni saya memang pelanggan setia tesco. Perut memboyot dengan tiga orang anak pun terjah ke tesco untuk beli barang. Tetapi sejak baby nombor empat di lahirkan terasa seolah tak cukup tangan dan tenaga lagi nak pergi shopping. Bukan maksudnya saya tak boleh pergi shopping… Read More »