johor

Lan Coffee House – Nasi Ayam Authentic Chinese style

Assalamualaikum dan hai semua. Apa khabar ? Kami dah cuba makan nasi ayam di kedai Lan Coffee House tu. Yeayyy … Nak di jadikan cerita. Ini cerita baling belakang lah ye. Hujung-hujung tahun 2015 kami ke Johor saja nak ambik en suami. Dia kerja sana kan. Teruja punya pasai kami mulakan perjalanan lebih awal. Jam …

Lan Coffee House – Nasi Ayam Authentic Chinese style Read More »

Nak pergi Johor

Ada apa di Johor ? Nak tidur hotel apa versi bajet ? tujuan ke Negeri Johor adalah sesaja , melawat lokasi tempat kerja encik suami , kali ini saya akan drive bertemankan anak saudara dan anak-anak. Harap sangat semua anak-anak beri kerjasama. Tak pernah drive sendiri ke Johor , sebab tu lah agak terasa gusar …

Nak pergi Johor Read More »