Tag Archives: facemask

Beg periuk noxxa handmade

By | October 22, 2020

Assalamualaikum , tak ada apa lah nak update. Rugi pulak duk bayar hosting dan domain ni rasanya. So update lah hasil kerja tangan kita , Beg periuk noxxa yang di jahit untuk pelanggan di shopee. Beg periuk noxxa saya ni jahit menggunakan kain japanese cotton luar dalam. Ada span dan di jahit quilt kalau customer… Read More »

Mask untuk asnaf

By | August 15, 2020

sesiapa nak join boleh lah rujuk info di poster ini.Saya ? insyallah akan di fikirkan. Lagi pun Mask siap jahit dah banyak. Cuma nak bagi anak-anak asnaf pakai pergi sekolah jd saya rasa elok buat kain plain. Dan saya belum ada modal nak beli kain. Tungguuuuu insyallah kalau ada rezeki.