Tag Archives: emas

KEMPEN SIMPAN EMAS 1 GRAM 1 BULAN 1 KELUARGA

By | March 9, 2016

Assalamualaikum dan hai , saya latifah merupakan ahli powergold sejak 6 mei 2015.Saya nak cerita dan mengajak anda semua menyertai saya dalam KEMPEN SIMPAN EMAS 1 GRAM 1 BULAN 1 KELUARGA .Saya seorang surirumah sahaja tidak mempunyai pendapatan tetap. Saya menyertai powergold sebagai ahli dengan bayaran sebanyak RM450. Itu pun hasil saya main kutu duit dengan… Read More »

Azam 2016 – Saving Emas

By | February 25, 2016

Assalamualaikum dan hai .. Dah nak masuk bulan 3 2016 dah kan ? saya baru nak cerita pasal azam. Okay la.. dari tak ada azam langsung. Dulu-dulu tak berapa ada azam sangat. Sekarang  ni umur dah pun makin meningkat anak-anak makin membesar. Sekarang ni baru terasa , banyak nya nak pakai duit untuk sekolah anak-anak.… Read More »

Gadai Emas Di Ar-Rahnu Bukan tak ada duit.

By | November 8, 2015

Masuk Arrahnu?? Hmmmm xde duit la tu.. Kadang2 mentaliti org masuk barang kat arrahnu sebab xdak duit.. tengah pokai, sempit hujung bulan.. xdak duit nak makan, pakai.. Biasa la mulut org, kita  tak boleh pegang dan jahitkan. Arrahnu memang tempat anda pajak barang, tapi pajakkan tu lah yg menolong anda simpan aset dlm masa 6bulan.. Mari… Read More »

LIST ARRAHNU YG TERIMA PRODUK AMETHYST (powergold) TERKINI

By | May 18, 2015

Salam , ramai yang tanya … gold bar dan dinar dari powergold di terima ta jika di gadaikan di kedai. Disini saya senaraikan Ar-rahnu yang terima produk gold bar dan dinar emas jika di beli di powergold. Ar rahnu terkenal dengan sifat berhati hati menerima produk emas , bukan senang ye .. semua barang emas… Read More »