domain dan hosting

Nak Jimat Bandwitdh APA ITU BANDWIDTH ????

Salam Bahagia Semua 🙂 Buat apa ? saya ??? mcm biasa tak de kerja saya berblogging ..hari ni saya tengok cPanel ..mak ehhh baru 4/6 dah guna 40% bandwidth ..saya tak sanggup lagi huhu..takut nanti tak sempat hujung bulan bandwidth dah habis…antara perkara yang perlu di risaukan apabila kita menggunakan hosting dan traffic nya makin …

Nak Jimat Bandwitdh APA ITU BANDWIDTH ???? Read More »

Nak beli domain Dan Hosting ? di mana ? Cara-cara daftar domain !!

Entri 1/2011 update 13/5- sewaktu enti ini di buat saya hanya berdomain ..saya baru lagi berhosting setakat ni memang berpuas hati.. Seperti yang korang semua tahu bee baru jer berdomain dan bee kecoh satu kampung kan..haahaa bukan per bee hanya nak berkongsi benda baik jer..apa salah nya kan..then ramai tanya kelebihan berdomain dan bee dah …

Nak beli domain Dan Hosting ? di mana ? Cara-cara daftar domain !! Read More »